Ieder jaar zijn ze er weer: De bijzonder foute kersttruien. Ze worden in steeds meer winkels verkocht en worden door steeds meer mensen gedragen. Wij gingen online in webshops op zoek naar de meest originele, grappige en bijzonder foute kersttruien en maakten een top 10. Natuurlijk bestaan er nog veel extremere foute kersttruien, maar wij kozen voor deze blog enkel voor de truien die te koop zijn in de diverse webshops. We vinden dat het een toffe top 10 is geworden en we zouden eigenlijk iedere trui weleens willen dragen. Laat gerust even weten welke kersttrui jouw favoriet is en welke je echt het meest fout vindt!

1. H&M – Rendier
De eerste bijzonder foute en stiekem wel erg schattige kersttrui is er eentje van H&M. Het is een rendier met grote rode strik. De muts is in de vorm van het hoofd van het rendier. Ik vind de trui echt super cute en zou hem zo willen hebben. Waarschijnlijk staat de trui mij alleen niet zo schattig als deze Chinese dame. Je vindt de rendier trui in de webshop van H&M.kersttrui

2. H&M – Kerstboom
De tweede bijzonder foute kersttrui is er opnieuw eentje van H&M. Deze vond ik vooral heel erg leuk bedacht en grappig. Het is een trui in de vorm van een kerstboom. Bovenop de muts zit een gouden piek in de vorm van een ster.
Top 10 bijzonder foute Kersttruien

3. Asos – Jingle My Bells
De derde bijzonder foute kersttrui die ik uitkoos is er eentje van Asos. Op de trui staat de foute tekst Jingle My Bells. De trui zelf is nog wel schattig, maar de tekst is zooo fout.

top 10 foute kersttruien

4. Asos – #Elfie
De vierde bijzondere foute kersttrui is en nogmaals eentje van Asos. Deze bevat ogenschijnlijk de tekst #selfie, maar in dit geval is gekozen voor een kerstige #elfie. Supefout natuurlijk.

top 10 foute kersttruien

5. Pull & Bear – Jurk
De vijfde trui die ik tegenkwam zag ik bij Pull & Bear. Het is een groene sweater dress met fake riem en witte banen. Het is best schattig, maar tegelijkertijd ook een tikkeltje fout.

top 10 foute kersttruien

top 10 foute kersttruien

6. Wehkamp – Naughty List
De zesde trui die ik tegenkwam is er eentje van Wehkamp. Op zich is de trui zelf best heel leuk, maar de tekst is wel een beetje fout hoor. Zeker grappig voor de kerst in ieder geval.

top 10 foute kersttruien

7. Primark – Jurkjes en shirts
Misschien geen trui, maar toch verdienen deze items van Primark een plekje in de bijzondere foute kerst truien lijst. Gewoon omdat ze zo leuk fout zijn. Het gaat om een shirt en twee jurkjes van Primark die helemaal in de stijl van de kerstman zijn. Het rode jurkje zou ik zo dragen met kerst! Superleuk en superfout.

top 10 foute kersttruien

top 10 foute kersttruien

8. Kersttrui.eu – Dirty
Heel stiekem moest ik toch een beetje lachen toen ik deze truien online voorbij zag komen. Een sneeuwpop met een wortel pieleman en de kerstman die ‘Merry Christmas’ in de sneeuw plast. Heel kinderachtig en fout, maar ach, het heeft ook wel weer wat.

top 10 foute kersttruien

9. Uglyxmas.nl – Knetterende open haard
Deze trui is heel erg fout, maar door de speciale toevoeging ook wel weer heel erg cool en origineel. Op de voorkant van de trui staat een open haard afgebeeld, maar midden in die open haard is een vakje gemaakt waar je je telefoon in kan schuiven. Er is namelijk een app te downloaden op je telefoon die een beeld geeft van een gezellig brandend haardje. Schuif hem in je trui en tadaa… Hoe tof is dat?

top 10 foute kersttruien

10. Superfout.nl – Fuck Kerst
Naast dat er een heleboel mensen zijn die uitkijken naar de Kerst, zijn er ook een heleboel mensen die ertegenop zien. Speciaal voor deze mensen zijn er ook de nodige bijzonder foute kersttruien, zo ook deze Fuck Kerst trui.

fuck kerst

Wat vind jij de meest foute kersttrui?