Het is weer maandag. We moeten met z’n allen weer naar school of werk, want de week gaat weer beginnen. Dat betekent ook dat we even terug kunnen kijken op een vorig werkweekje. Vandaag kan je ook weer een potje meekijken met ons. Afgelopen week maakten we weer een zooitje foto’s van ons weekje en die delen we in deze blog graag met je. Het was een fijn, maar druk weekje.

Ik voelde me een aantal daagjes niet zo lekker en tegen het einde van de week had ik Scarlet ook aardig aangestoken. We werken dinsdag weer een dagje samen en verder waren we beiden gewoon hard aan het werk. Gelukkig kunnen we na werktijd altijd nog veel doen voor de gezelligheid én voor onze blog. Een deeltje van wat we allemaal gedaan hebben vertel ik je hieronder. Fijne week!

♥ Maandag
En toen was het alweer maandag ochtend. De lastigste ochtend van de week, helemaal als je je grieperig voelt. Zondag avond en nacht ging het buiten flink tekeer met hagelstenen en onweer, en dit in combinatie met mijn constante kriebelhoest, zorgde ervoor dat ik pas om 03:00 ‘s nachts in slaap viel. Een wekker om 07:30 is dan echt veel te vroeg!

potje meekijkenZodra ik uit bed stap, neemt Sjors snel mijn plek in zodat hij nog een half uurtje kan snurken.

potje meekijkenScarlet lunchte met broodjes jam en hüttenkäse. Ik vind dat maar niks, maar Scarlet eet daar zo een heel bakje van leeg. In de avond aten we gele rijst met een soort van kerrie curry, wok groenten en kokosschaafsel. Ik ben namelijk dol op ongeveer alles wat kokos bevat.

potje meekijkenToen ik thuiskwam na het werk zijn we nog even samen naar een grasveld gefietst om wat balletjes met Sjors te gooien.Geef Sjors een balletje en hij is dolgelukkig! Gelukkig was het na werktijd nog licht, want het wordt helaas weer steeds vroeger donker.

Na het eten moesten we nog even een stukje opnemen voor de dinsdag video. Deze ging afgelopen dinsdag over de school tag. Heb je hem nog niet gezien? Dan kan je hem hier bekijken.

potje meekijken

♥ Dinsdag
Vandaag waren we weer beiden lekker vrij zodat we samen wat dingetjes konden doen. Sjors is in de ochtend vaak echt op zijn knuffeligst. Hij komt dan lekker bij je liggen en gooit al zijn moves in de strijd om geaaid en geknuffeld te worden. In de middag tijdens een wandeling moest hij uiteraard weer even de sloot in. Zodra Sjors water in zijn vizier heeft, moet en zal hij er namelijk in gaan….. met alle gevolgen van dien.

potje meekijkenScarlet had in de middag een afspraak bij de pedicure. Ze vindt dit maar niks en sleurde mij daarom mee. Gelukkig had ik mijn telefoon mee….

potje meekijkenAl heel lang wilde Scarlet mijn haar doen a la Kendall Jenner en vanavond moest het maar gebeuren.

potje meekijkenLater die avond aten we tagliatelle met roerbak groenten en tomaat/pecorino saus. Errug lekker!

potje meekijken

♥ Woensdag
Scarlet ging vandaag weer richting Leiden om op kantoor te werken en overal op haar verdieping vond ze deze poppetjes in allerlei verschillende  kleurtjes. Ik moet zeggen dat ik ze nogal creepy vind.

potje meekijkenEenmaal weer thuis spraken we ergens af om te gaan wandelen met Sjors. Ik kwam onderweg deze schattige pony tegen.

potje meekijkenScarlet was enorm moe aan het einde van dag. Volgens mij had ik haar een beetje aangestoken met mijn griep. Samen met Sjors viel ze in slaap op de bank. Ik ging nog even op de computer aan de slag en liet mij vergezellen door worteltjestaart van de Appie. Die kan ik iedere dag wel eten, zo lekker is ‘ie.

potje meekijken

♥ Donderdag
Na twee daagjes “vrij” te zijn geweest moest ik vandaag weer aan het werk in de dierenkliniek. Ik had nog een stuk worteltjestaart over en die nam ik lekker mee om tussendoor op te eten.

potje meekijkenScarlet en Sandra wisselen hier even van hond. Tja, toch wel een heel verschil in gewicht hè?

potje meekijkenNa het werk ging ik nog even door om boodschappen te doen en raad eens wie ik daar tegen kwam? Deze gekke mevrouw stond ineens met haar hoofd tegen mijn autoraam.

potje meekijkenNa het eten moesten we nog een filmpje opnemen voor de nieuwe show K3zoektK3 op SBS6. Scarlet zat helemaal in haar rol en had volgens mij graag echt meegedaan aan de show. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan even een kijkje op ons Instagram account.

potje meekijken

♥ Vrijdag
En toen was de werkweek alweer bijna voorbij. Beiden nog 1 dagje bikkelen en dan is het alweer weekend. Scarlet werkt in de trein meestal nog even op haar laptop, maar volgens mij was ze vergeten de laptop aan de lader te leggen.

potje meekijkenSjors ging natuurlijk weer gezellig met mij mee naar de kliniek. Ik vind het altijd erg leuk om hem mee te nemen op vrijdag, want dan kan ik tussendoor gewoon even met hem knuffelen.

potje meekijkenOp de terugweg had Scarlet weer een goed excuus om in de eerste klas te gaan zitten. Als straf moest ze vanaf het station door de regen naar huis fietsen.

potje meekijkenOok in huis is Sjors dol op balletjes en al helemaal wanneer ze licht geven…

potje meekijken
Dit was weer ons potje meekijken. Maak er een fijne week van en dan zien we je hopelijk volgende week weer.

Liefs Joyce & Scarlet ♥