Scarlet en ik waren de afgelopen tijd heel erg toe aan nieuwe schoenen. We hebben ongeveer dezelfde schoenmaat en dragen daarom elkaars schoenen. Eigenlijk kopen we nu bijna altijd gewoon samen een paar dat we leuk vinden. Dit betekent helaas ook dat de schoenen twee keer zo snel versleten zijn. We zorgen stiekem ook gewoon heel slecht voor onze schoenen. We poetsen ze altijd als het al te laat is of laten er nieuwe hakken onder zetten als we al weken op de spijkers van de hak lopen. De schoenmaker kijkt ons daarom ook altijd boos aan als we weer veel te laat aankomen met volledig afgetrapte schoenen. We waren in ieder geval flink door onze goede schoenen voorraad heen, waardoor we echt hard op zoek waren naar nieuwe laarsjes.

Maar als je ergens naar op zoek bent, je kent het waarschijnlijk wel, dan kan je het niet vinden. Scarlet dacht laatst de perfecte laarsjes te hebben gevonden, totdat ze erachter kwam dat ze toch écht te waren (dùùùh, het was maat 36 en ze heeft maat 37!). Een grotere maat was er niet meer, dus moest ze ze helaas weer terugbrengen. Toen ik afgelopen woensdag met Scarlet in Amsterdam was, hebben we 2 uur lang alleen maar naar schoenen gekeken. En net op de plek waar we niet hadden verwacht mooie schoenen te vinden, vond Scarlet haar perfecte schoen: Laarsjes van Pull & Bear

Ik was direct verkocht toen ik de laarsjes zag. Wauw, wat zijn deze allemachtig prachtig! Ze zijn stoer en vrouwelijk tegelijk. Ik vind het gaaf dat ze een beetje apart zijn doordat ze volledig van lak ‘leer’ zijn en aan de voorkant een rits hebben. Als kers op de taart zitten de laarsjes ook nog eens perfect (op de troubles van mijn hoge wreef na). De blokhak maakt ze bovendien makkelijk om op te lopen.

schoenen zwart laarsjes Pull and Bear

schoenen zwart laarsjes Pull and Bear

schoenen zwart laarsjes Pull and Bear

De laarsjes kostten 59,95 euro.

Ikzelf vond de laarsjes van Scarlet ook erg mooi en zal deze dus ook regelmatig van haar lenen. Ik vond mijn perfecte schoen echter bij Invito. Hier was lekker veel uitverkoop en toen ik dit laatste paar schoenen zag staan, heb ik  ze snel gepast. Een mooi hoog zwart laarsje met veters en een blokhak, maar door de neus van de schoen die smal is en een beetje in een puntje loopt, toch best vrouwelijk. De schoenen zijn aardig hoog, maar ik kan er goed op lopen. Eigenlijk waren ze 119 euro, maar ze waren nu in de aanbieding voor 79.95 euro. Wat ik trouwens erg grappig vond, is de binnenkant van de laarsjes, deze hebben namelijk een geruite voering. Die zie je natuurlijk helemaal niet, maar als ik de schoenen ‘s morgens vroeg aantrek, kan ik er wel blij van worden.

schoenen zwart laarsjes Invito

schoenen zwart laarsjes Invito

schoenen zwart laarsjes Invito

Ik ben benieuwd wat jullie van onze nieuwe schoenen vinden én welke jullie het meest leuk vinden!

Die van Scarlet of die van mij? (die van mij hè?!)

liefs joyce