Het werd weer eens tijdje voor een potje shoppen. We mochten weer wat nieuwe items uitzoeken bij Romwe en dat laten we ons geen twee keer zeggen. Voordat ik iets uitkies struin ik dagenlang door die webshop omdat ze zo idioot veel verschillende items hebben en er ook iedere dag nieuwe items bijkomen. Ik kan hierdoor nooit goed kiezen. Yup, dat is een flink luxe probleem. Deze keer bestelde ik twee items voor Joyce en eentje voor mijzelf. Althans voor mijzelf, we kunnen het beiden prima dragen, maar Joyce vond het niet zo haar stijl omdat het een bloes was met strikken. Voor haar bestelde ik iets met Yankees style en dieren.

⇒ Yankees Style
De eerste outfit die ik je laat zien is de Yankees Style. We vonden kort geleden een geweldig antiek ogende woonwagen om een shoot bij te doen. Ik kan vreselijk enthousiast worden van dit soort unieke stekjes! Joyce haar outfit paste er perfect bij. Het shirt dat ze aan heeft bestelde ik bij Romwe. Het is een los vallend zwart shirt met voorop een handje als print op het zakje en achterop de tekst Goodbye 02.

romwe baseball new york yankees

Joyce combineert het shirt hier met een mom jeans van Come Get Fashion en brogues schoenen met studs van Sacha. De pet komt van niemand minder dan Zeeman en kostte maar liefst 2 euro. Het horloge dat Joyce hier draagt is van Cluse.

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Yankees Style, strikken & Friends not Food

Shirt: Romwe
Brogues: Sacha
Mom Jeans: Come Get Fashion
Horloge: Cluse

⇒ Friends not Food
Zoals je weet zijn Joyce en ik beiden dol op dieren én eten we vegetarisch. Dit geweldig leuke shirt maakte me daarom helemaal enthousiast! Ik vond het zo schattig en de tekst zo sterk en toepasselijk. Het past helemaal bij ons. Friends not Food! Klopt. Wij eten geen vrienden van ons ♥ Je kunt het Friends Not Food shirt hier vinden in de webshop.

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Shirt: Romwe
Mom Jeans: Come Get Fashion
Schoenen: Sacha
Horloge: Cluse

⇒ Strikken
Ik viel voor deze blouse door de grote strikken bij de mouwen. Die vond ik zo leuk en vrouwelijk! De blouse is wat langer, valt lekker ruim en heeft drie patches bij de linkerborst. Het is een heerlijke blouse voor de zomer om open te hangen op een topje of kanten body zoals Joyce hem hier draagt, maar ook prima voor de winter om dicht te dragen op bijvoorbeeld een zwarte skinny. Je kunt de bloes met strikken hier vinden in de webshop.

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Yankees Style, strikken & Friends not Food romwe

Bloes: Romwe
Mom Jeans: Come Get Fashion
Kanten body: Come Get Fashion
Schoenen: Sacha

….en dan waren de drie nieuwe items die we bestelden. Ik ben uiteraard benieuwd wat je het leukste item vindt en welke look je Joyce het best vindt staan. Ik ga stiekem toch wel voor die stoere Yankees Style!

En jij…?