Hallo! Ik hoor je denken: “Hé, die ken ik!”. Nou dat klopt. Ik ben die hele leuke, schattige hond Sjors en vandaag kan je mijn week in foto’s zien. De plog van Sjors. Eerder konden jullie al de plog van mijn huisgenoot Poes lezen, maar zoals jullie misschien wel weten, heeft zij soms wat last van moodswings en deed ze het eigenlijk alleen maar zodat ze die brokjes kreeg. Zij had er geen zin meer in, maar ik daarentegen, wil jullie best een week uit mijn drukke leven laten zien.

♥ Maandag
Is het weekend echt alweer voorbij? Dat is balen, want dan moeten die twee vrouwen weer hard aan het werk en moet ik me tussendoor weer vermaken met die gekke oude kat die nooit zin heeft om iets te doen. Misschien blijven ze nog even slapen als ik hier heel schattig tussen ze in blijf liggen. Vroeger mocht ik nooit op bed, maar ik weet dat die blonde me niet kan weerstaan. Een blik en ze doet alles wat ik wil.

Plog van Sjors

Ik begin de week altijd met een pittige workout. Zo houd ik mijn pootjes en bilspieren lekker gespierd voor de dames.

hond sporten

Na het sporten kan je me maar beter een stevig ontbijt geven. Ik ben dol op het concept “all you can eat”, dus met zo’n klein honden bakje hoef je echt niet bij me aan te komen. Ik moet daarnaast ook gewoon flink wat eiwitten binnenkrijgen met mijn trainingsschema.

Plog van Sjors

Nadat mijn eten een beetje gezakt is en voordat die blonde weer een aantal uur achter haar computer kruipt, gaan we eindelijk eerst even samen op pad. De meeste honden in mijn buurt hebben nog steeds zo’n saaie gele tennisbal, maar ik snap echt niet dat ze niet weten dat die ballen echt zo passé zijn. Hallo, we leven in 2015.

Plog van Sjors

♥ Dinsdag
Ik werd vandaag wakker met dat kleine grijze ding naast me in de mand. Geen idee hoe ze hier terecht is gekomen. Ze zal wel weer een nacht hebben doorgehaald en dan valt ze wel vaker op vreemde plekken in slaap. Ondanks dat ik zo wakker schrok van die naaktkat, is vandaag een goede dag. Vandaag is er in ieder geval één vrouwtje vrij, wat betekent dat ze allemaal leuke dingen met me kan gaan doen.

Plog van Sjors

In de middag heb ik eindelijk weer eens afgesproken met mijn goede vriend Jekke. Hij lijkt op een mislukte Doberman, maar als je dat tegen zijn baasje zegt heb je pas echt ruzie. Hij behoort namelijk tot het Franse merk beauceron. Mij maakt het niet uit, hij is een toffe gast.

Plog van Sjors

‘s Avonds moesten we ineens nog een filmpje gaan opnemen. In sommige van die filmpjes moet ik ook ineens een gastrol spelen. Geen idee waar dat goed voor is, maar ik doe maar gewoon mee. Ze zeggen steeds dat ik zo’n berenhoofd heb. Ze praten wel vaker met van die rare stemmetjes tegen me en geven me dan wel 10 verschillende namen. Ik zou eigenlijk niet meer weten wat mijn echte naam is.

Plog van Sjors

Sjors, Snor, Snorrie, Snorreman, Beertje, Smurf, Smurfeland, Snorman.. het wordt me soms allemaal een beetje teveel. Het enigste wat me dan een beetje kan laten relaxen is drank.. heel veel.

plog van sjors

♥ Woensdag
Waarom kijk je zo? Mijn haar zit altijd zo en ja ik kom al. Die twee vrouwen zijn altijd zo vreselijk lang bezig in de badkamer en aan het kibbelen over hun kledingkeuze, dat ik in tussentijd nog prima een uurtje kan blijven liggen.

Plog van Sjors

Vandaag is het andere vrouwtje vrij, dus op naar een vriendin en let the games begin! Geef me wat zand en een bal, dan vermaak ik me het komende uur wel. Het enigste nadeel aan dit spel, is dat ze altijd zo zeuren over het zand wanneer ik weer thuiskom. Ik snap niet waarom ze dit niet gewoon in huis op de vloer leggen. Hoeven zij niet meer te zeuren dat ze zoveel moeten stofzuigen en hoef ik de deur niet meer uit. It’s a win win situation…

Plog van Sjors

Ja oké, ik weet het, gaat niet gebeuren. Ik zit onder het zand, al mijn kleedjes zitten onder het zand. Ik zal de was wel weer moeten doen.

plog van sjors

Gelukkig hebben we thuis wel een tuin. Kan ik af en toe nog een beetje naar de lucht staren en en met de buurhonden kletsen wanneer ik me verveel. Ook poes is hier regelmatig te vinden. Ik doe nog steeds mijn best om aardig te doen, en samen iets leuks te ondernemen, maar zij moet altijd de spelbreker zijn.

Plog van Sjors

♥ Donderdag
Vandaag ga ik vroeg op pad om boodschappen te doen. Op donderdag komt mijn vriendin Pebbles meestal langs en dan moet ik natuurlijk wel wat in huis hebben voor de lunch.

plog van sjors

Plog van Sjors

Ik ben na al dat gespeel zo moe dat ik zelfs geen puf meer heb om de deur open te doen. Ach, ze wil toch nooit doen wat ik wil, dus wat maakt het ook uit.

Plog van Sjors

♥ Vrijdag
Rise and Shine, het is bijna….. WEEKEND! Dat zeggen die twee toch altijd? Anyhow, ik moet vandaag vroeg opstaan, want op vrijdag moet ik naar mijn werk.

Plog van Sjors

Ik werk op vrijdag samen met mijn vrouwtje in een dierenkliniek en dan moet ik er natuurlijk wel professioneel uitzien. Met deze bril lijk ik ineens een stuk ouder en nemen ze me ineens ook een stuk serieuzer. Vreemd is dat..

hond bril

Mijn werkdag zit erop, het issssss…. ! Ja, weekend dus, maar voordat het echte weekend kan beginnen moet ik eerst eens langs de kapper. Ik stel het de hele tijd al uit omdat ik het vreselijk vind, maar ik kan zo echt bij geen enkel feest aankomen. Ik zie eruit als een Kroatische straathond… ‘Oh wacht…. dan ben ik ook’… Hoe dan ook, die dreads moeten eraf.

Plog van Sjorsvoor                                                                                                            na

Dit was misschien niet zo’n slim plan. Nu ik weer lekker zacht en fluffy ben, moet ik ineens weer op schoot komen zitten en knuffelen alsof ik 1 jaar oud ben. Oké, ik ben 1 jaar oud, maar voor mijn leeftijd al best volwassen. Ik hoop maar dat niemand dit verder ziet.

Plog van Sjors

♥ Zaterdag
Go, go, go, go go, go, go, shawty
It’s your birthday
We gon’ party like it’s yo birthday
We gon’ sip Bacardi like it’s your birthday
And you know we don’t give a fuck
It’s not your birthday!

You can find me in the club….

 

hond pet

They see me rollin’ ….. Prima, ik zit alweer achterin. Zo vernederend wanneer ik niet zelf mag rijden en ze me weer persoonlijk weg moeten brengen. Als ze me dan maar wel op de hoek afzetten.

Plog van Sjors

Ik heb de hele nacht doorgehaald op het strand. De zon komt alweer op, ik moet echt naar huis….

hond strand

♥ Zondag
Ik heb echt te diep in de drinkbak gekeken. Ik ben zo brak en wil alleen maar slapen. Van wie is dat slipje eigenlijk?

plog van sjors

Bedankt voor het lezen en bekijken van mijn plog. Ik had een leuke week en hopelijk heb jij dat ook!

Sjors ♥