Wat is het beste speelgoed voor je hond? Sjors houdt van spelen. Hij speelt liever dan hij eet. Hij verkiest zijn bal boven zijn brokjes. Wil je iets gedaan krijgen bij Sjors, dan hoef je hem alleen maar een bal te beloven. Iedere avond als Joyce thuiskomt van haar werk, staat Sjors in de aanslag met zijn bal. Hij weet dat zij dan met hem gaat spelen en dat vindt hij het einde. We gebruikten hiervoor meestal een tennisbal, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo goed. Zeker als een hond veel op de bal bijt, zorgt dit voor slijtage van zijn tandjes. Toen we kort geleden een bestelling mochten doen bij Huisdierplein kozen we de veilige en stevige ballen van Chuckit uit.

Chuckit is hondenspeelgoed afkomstig uit Amerika. Hier is het helemaal hip. Dit komt omdat het speelgoed van Chuckit duurzaam is en hierdoor super lang mee gaat. Het kan wel tegen een stootje én een scherp tandje. Het speelgoed kan bovendien tegen wind, weer, modder en water. De ballen van Chuckit kan je ook veel beter gebruiken dan de bekende tennisbal. De bal blijft langer heel én de tandjes van je hond ook. Wij blij, Sjors blij. In deze blog laten we je zien welk speelgoed voor de hond we bestelden via Huisdierplein.

Huisdierplein is een hele fijne online dierenwinkel. Ze hebben meer dan 10.000 artikelen in het assortiment. Van hondenvoer, kattenvoer en bodembedekking voor je knaagdier tot hondenspeeltjes, een kattenkrabpaal en alles voor de verzorging van je paard. Deze maand hebben ze bovendien de februari favorieten met allerlei leuke kortingen.

beste speelgoed hond♥ Chuckit Ultra Bal
Dit is echt dé bal voor je hond als hij het leuk vindt om met ballen te spelen. Dit is de beste vervanging voor de tennisbal. Hij is super sterk en drijft op het water. Je kunt hem makkelijk schoonmaken onder de kraan en hij is niet schadelijk voor het gebit van je hond. Door zijn kleurtje vind je hem ook makkelijk terug, als de neus van je hond jou in de steek laat. Wij hebben de 6 cm bal besteld, maar ze zijn er ook nog in andere maten voor grotere en kleinere honden. Chuckit is de meest populaire bal onder de hondenbaasjes wereldwijd. Je vindt de bal hier in de webshop.

Het beste speelgoed voor je hond♥ Chuckit Remmy
Het tweede item dat we bestelden is deze leuke blauwe bal. Hij oogt niet alleen vrolijk, hij stuitert ook vrolijk. Zeker voor Sjors is dit perfect, want die vindt het geweldig om een bal na een eerste stuiter uit de lucht op te vangen. Je vindt hem hier in de webshop.

Het beste speelgoed voor je hond

Het beste speelgoed voor je hond♥ Chuckit Fetch voetbal
Vinden jij en je hond het leuk om samen te voetballen? Dan is de Chuckit Fetch voetbal helemaal handig. Hij is 14 cm groot en heeft een goed grip ontwerp waardoor jouw hond hem makkelijk in zijn bek en jij in je hand kan vasthouden. De bal drijft lekker hoog op het water, waardoor hij altijd vindbaar blijft. Een erg leuk en opvallend ding. Je vindt hem hier in de webshop.

Het beste speelgoed voor je hond♥ Chuckit indoor
Speel je, net als wij, ook graag binnen met je hond, dan heeft Chuckit ook allerlei indoor speelgoed. Wij bestelden de Chuckit indoor Fumbler. Een hele leuke zachte bal die stuitert. Veilig voor de meubels (en Poes) in huis, maar heel leuk voor Sjors. Hij was na het buitenspelen een beetje moe, maar toen hij er eenmaal achter kwam dat we nóg een bal voor hem hadden, was hij direct weer paraat! Je vindt de bal hier in de webshop.

Het beste speelgoed voor je hondSjors is helemaal blij met al zijn nieuwe speelgoed ….en wij ook! De bestelling via Huisdierplein was binnen no time in huis en zag er netjes uit. We kunnen je zeker aanraden om hier ook eens iets te bestellen voor jouw huisdier. Ze hebben er echt superveel en deze maand met fijne kortingen.