Dikke lippen, horror en Eastpak, het was weer een enerverend weekend. We hebben dan ook weer een nieuwe leuke, dat hopen we althans, weekend vlog voor jullie! Zoals de meeste weekenden tegenwoordig, hadden we het ook dit weekend weer lekker druk. Het werd weer eens tijd voor een nieuwe sketch en dus zijn we hier een behoorlijk deel van het weekend druk mee geweest. Naast al onze film en vlog momenten konden we dit weekend gelukkig ook nog wat tijd vrij maken voor vrienden en familie.

Op zaterdagavond gingen we naar een geweldig toneelstuk genaamd: HORROR. Een goede vriendin van ons speelt hier in mee, dus we moesten uiteraard even een kijkje nemen. Het stuk was echt geweldig in elkaar gezet met special effects en muziek, waardoor je je bijna echt in een horror film waande. Mocht je dus van theater en horror houden, dan is dit zeker een aanrader! Zondag kwamen Scarlet’s moeder en haar vriend even op bezoek. We hebben gezellig geklets en zijn heerlijk uit eten geweest.

Tot slot hebben we besloten om ook dit weekend weer een extra dag te vloggen. We kregen namelijk een uitnodiging voor de ‘She wears city tour” van Eastpak. Het event vond plaats in Den Haag en stond in het teken van “powervrouwen” en de aankomende International Womens Day. We voelden ons vereerd om hieraan te mogen deelnemen en hebben ook een super toffe dag gehad. We hebben door Den Haag gefietst, hebben verhalen mogen horen van bijzondere powervrouwen en werden ook nog eens aangenaam verrast met cadeaus en diverse optredens van o.a. Polly Anna, The Indian en Sven Hammond. In de vlog zal je een aantal beelden zien, maar ook zullen we hier nog aandacht aan besteden op onze blog.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=1yvSYSrdpcY” width=”100%” height=”350″][/videos]

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden β™₯

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet