Het is wel weer eens tijd voor een leuke Tag. Sanneke vroeg ons op haar blog de Instagram Tag te doen en die uitnodiging nemen we graag aan. We vinden Instagram altijd erg leuk en gezellig en plaatsen ook regelmatig foto’s op het account van ikvrouwvanjou. De Instagram Tag zorgde ervoor dat we weer eens terug ging scrollen in onze fotoverzameling en samen wat oude herinneringen ophaalden. Heel leuk! In deze blog beantwoorden we de 9 vragen van de tag + 1 zelfverzonnen extra vraag.

We hopen dat je het leuk vindt om deze blog met onze Instagram foto’s te bekijken. Mochten Willemijn en  Martine van 2WMN de Instagram Tag nog niet gedaan hebben, dan nodigen we hen hierbij op onze beurt uit om deze te doen.

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Deze foto plaatsten we ‘s avonds voordat we deze blog schreven. Het is een lijst met een bewerkte foto die we besteld hadden voor aan de muur in onze woonkamer. Ik wilde graag deze foto in de lijst met de tekst C’est La Vie’ omdat dit voor mij symbolisch en tegelijkertijd humor is. Op de foto staat enkel de kont van onze hond Sjors, want hij liep weg toen we de foto wilden maken. Dingen gaan niet altijd zoals je zou willen, het leven loopt niet altijd zoals je het zou wensen: C’est la Vie.

c'est la vie

2. Wat is de allereerste foto die jullie plaatsten op Instagram?
Dit is de eerste foto die we plaatsten. Dat was nog voordat onze blog en ons YouTube kanaal in de lucht waren. Hier liepen we over de heide in Laren en bedachten we de naam ‘Ik Vrouw van Jou’. Ook maakten we twee foto’s die we kort erna op ons Instagram account hebben gezet. Niemand wist toen nog van het bestaan ervan. Heel bijzonder.

the instagram tag 3. Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
We hebben beiden een foto van onszelf uitgekozen voor deze vraag.

♥ Foto van Scarlet
Ik heb voor deze foto gekozen omdat ik deze foto me blij maakt. Hij laat echt een beetje zien wie ik ben: lief maar ook ‘ondeugend’. Dat klinkt een beetje fout, maar ik weet even niet hoe ik het anders moet verwoorden. Ik vind het topje wat ik hier aan heb ook erg leuk. Het is een eenvoudig zwart shirtje met een wit kraagje met parels. De zon scheen buiten en ik stond voor het raam in de zon toen ik deze foto maakte.

the instagram tag

♥ Foto van Joyce
Haha, dit is grappig! Scarlet en ik hadden de foto’s los van elkaar uitgezocht, maar we hebben blijkbaar beiden gekozen voor een foto waar we hetzelfde topje aan hebben. Dit topje heb ik ooit gekocht bij H&M, maar Scarlet draagt het ook vaak. Beiden vinden we het erg leuk staan. Op deze foto draag ik er een zwart jasje over, ook van H&M, maar van Scarlet. Ik vind deze foto van mezelf het meest leuk omdat als ik naar deze foto kijk, ik wel blij ben met mezelf.the instagram tag

4. Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Absoluut van deze foto! Hier lagen we samen in het gras voor een kasteel in Frankrijk. We hadden voor het eerst in ons leven samen zo ver gereden. Het was echt een avontuur om samen met Sjors helemaal naar Frankrijk te rijden en daar een mooi, groot appartement in een kasteel te huren. Het weer was er heerlijk, er was superveel natuur en het kasteel was prachtig. Ja, naar dat moment verlangen we beiden terug.

 the instagram tag

5. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Hahaha, oké dit is misschien een beetje sukkelig, maar we zijn gewoon niet zo goed in koken. Ons favoriete eten is tonijn pizza met ananas of een vegetarische schijf met groente en aardappelkroketjes. Daar hadden we niet echt mooie foto’s van. Kort geleden genoten we samen van Chinees dat we hadden afgehaald. Het was eigenlijk voor het eerst dat we dit samen deden. Het was erg lekker en heel gezellig en daarom hebben we voor deze foto gekozen.

 the instagram tag

6. Welke foto kreeg de meeste likes?
Absoluut de foto waarop we met matras van de trap afgingen. We waren herinneringen van vroeger aan het ophalen en toen kwamen we opeens bij het feit dat Joyce vroeger weleens met een matras de trap afging. Ik kon dat niet doen thuis, want we hadden een houten, open trap met een bocht, maar had het altijd wel willen doen. WHY NOT NOW? zeiden we…. en we haalden een matras van ons bed en besloten ervoor te gaan. Heel veel mensen reageerden enthousiast op Instagram toen we deze foto plaatsen. Erg leuk!

 the instagram tag trap glijden

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Helaas geen foto waar Joyce ook op staat, maar absoluut een foto waar Sjors ontzettend schattig op staat. Hij kijkt hier zo enorm lief en blij. Als je deze foto bekijkt, begrijp je vast wel waarom Sjors veel betekent in ons leven.

 the instagram tag De tweede favo foto van ons huisdier is van Poes. Het is niet eenvoudig om samen met Poes op de foto te gaan, want voor je het weet geeft ze je een klap. Op deze foto gaat het best aardig, ziet ze er wel vreemd dik uit. Nee, dat is echt haar vacht. Poes kijkt trouwens standaard boos, een ‘Bitchy resting face’ noem je dat.

poes

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruik jij het meest?
Op dit moment gebruiken we vooral Instasize om de foto’s (soms) het originele formaat te laten behouden. Het filter dat we het meest gebruiken in Instasize is Newport. Het filter dat we het meest gebruiken in Instagram zelf is Valencia. Tenslotte maken we soms gebruik van de Apps Pomelo, PIX2 en Quick.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag # op Instagram?
Toen we net begonnen op Instagram plaatsen we flink wat hashtags, zodat mensen ons via die weg eventueel zouden kunnen vinden. De meest gebruikte hashtag was toen waarschijnlijk iets met ‘lesbian’. Inmiddels gebruiken we geen hashtags meer.

10. Om welke foto heb je hard moeten lachen?
Om deze foto hebben we samen erg gelachen. Nadat we bij een vriendin op bezoek waren geweest, kwamen  we op onze terugweg ineens langs dit bord. We kwamen toen op het idee om er een geintje mee uit te halen. We hebben tijden het maken van de foto en erna goed gelachen.

instagram tag

En dat was onze Instagram Tag. We hopen dat je hem leuk vond.
Volg jij ons al op Instagram?

Bedenker Instagram Tag