Sinds we weer wat meer bezig zijn met het onderwerp “baby”, vliegen ook de Instagram baby’s ons om de oren. Kijk er naar één en in de zoekfunctie vind je voortaan baby accounts everywhere. Baby ‘s in perfecte babykamertjes en baby’s in te schattige outfitjes. Wat we vooral erg leuk vonden om te zien, waren de lesbische Instagram moeders. Ooit hopen we natuurlijk zelf zo’n geweldige timeline te vullen, maar tot die tijd halen we motivatie uit de onderstaande Instagram accounts. 

@Oh.mamiblue
Tijdens wat Instagram scroll werk, kwam ik een tijdje geleden terecht op het account van twee mooie Spaanse dames met twee leuke honden en een mega mega mega schattig zoontje. Ze hebben een heerlijke timeline om doorheen te scrollen. Ze plaatsen prachtige warme, natuurlijke en gezellige foto’s, maar allemaal met een soort van artistiek tintje. Samen houden ze ook een blog bij, maar helaas is mijn Spaans niet zo tiptop… Ondanks dat ik geen flauw idee heb wat er onder de foto’s staat, is oh.mamiblue mijn favoriete lesbische Instagram mom’s account.

@Gaybymama
Deze twee stoere vrouwen (Zann en Shan) laten hun leven zien zoals het is. Geen mooie opsmuk, geen perfecte plaatjes, maar gewoon het leven. Ze hebben twee dochters Quinn en Arlo die ze thuis opvoeden en les geven.

@Babybaileymamadrama
De twee blonde vrouwen Katie en Christina delen op hun Instagram, blog en YouTube kanaal hun IVF avontuur. Na een behoorlijke lang en heftig traject, werd inmiddels ruim een jaar geleden, hun dochtertje Kennedy geboren. Begin augustus dit jaar maakten ze bekend dat ze opnieuw in verwachting zijn…..

@Mrstomomsblog
Dit leuke koppel leerden we kennen via een gastblog. Het Instagram account is in principe alleen van Wendy, maar zij is wel samen met een vrouw waar ze een prachtig dochtertje genaamd Lexis mee heeft. Haar dochtertje is bijna 1 jaar oud. Samen wonen ze in het mooie Utrecht met hun hond Molly. Wendy plaatst regelmatig leuke foto’s van haar dochtertje en haar leven als lesbische moeder.

@Ourstorytomakeyou
Dit Instagram account is van twee moeders, Lauren en Stacey (fotograaf & schrijver), uit het Australische Melbourne. Ze laten hun leven zien en leven met de dag. Ze hebben samen een kindje gekregen met behulp van IVF. Hierover hebben ze ook twee video’s gemaakt. Hun zoontje noemen ze op hun Instagram account doorgaans “The Little Jedi” Hij is net 1,5 jaar oud.

@Makingahbaby
The Gregersen Gals, oftewel Hilary en Ariel, willen met hun Instagram account en blog laten zien dat ze ook maar gewoon een familie zijn, net als ieder ander, ongeacht geaardheid. Op 1 juli 2017 werd, na vele mislukte pogingen zwanger te worden, dan eindelijk hun dochtertje Carter Kate geboren door middel van IVF.

@Therealmelroy
Misschien ken je dit koppel nog wel van de zwangerschapsfoto die viral ging. Melanie en Vanessa Roy wilden beiden ervaren hoe het was om zwanger te zijn en daarom wisselden ze elkaar (al vrij snel) af. Het was niet eens de bedoeling dat de tweede al zo snel kwam, maar beiden waren bij de eerste inseminatie poging al zwanger! Vanessa beviel in 2014 van hun zoon Jax en een jaar later beviel Melanie van hun dochter Ero. Je kan hun familie avonturen op zowel Instagram als hun blog volgen…

@Romysadventures
Ze is inmiddels net een jaar oud, de klein Romy Alba. Zoals de account naam romysadventures al doet vermoeden, kan je hier al haar avonturen volgen. De foto’s op de timeline zijn vooral heel erg schattig.

Ken jij nog een leuk lesbisch moeder koppel op Instagram?