Melanie en Vanessa Iris Roy uit North Carolina zijn een stel en wilden graag samen een kindje. In januari 2014 beviel Vanessa Iris van hun eerste kindje. Het was een jongetje en hij kreeg de naam Jax. Hierna wilden ze graag nog een kindje en was het de beurt aan Melanie om zwanger te worden. Alles verliep voorspoedig en een jaar later, in januari 2015Β  was Melanie zwanger van hun twee kind. De twee maakten beide keren in januari een foto van hun zwangerschap.Β De eerste in januari 2014 toen Vanessa Iris zwanger was van zoon Jax en de tweede in januari 2015 , toen Melanie zwanger was van dochter Ero.

Van deze twee foto’s maakte het stel een collage en die plaatsten ze op Instagram. In eerste instantie werd de zwangerschapsfoto niet opgemerkt door het grote publiek, maar enkele weken geleden ineens wel. Het stel wordt nu overladen met positieve reacties. Voor veel mensen is het stel een inspiratie.

β€œHet is apart dat mensen mijn familie als een inspiratie zien. We zijn nog steeds verbaasd. Vanessa en ik hebben altijd gezegd dat we allebei eens zwanger wilden zijn. Het lichaam van een vrouw is bijzonder. De manier waarop het een ander mens maakt en laat groeien, is fantastisch. We hopen dat onze foto dat teken is dat sommige vrouwen nodig hebben om een kind te durven dragen”, aldus Melanie in The Huffington Post.

Bron foto: Instagram