Voor kerst kreeg ik van de zus van Joyce Bluetooth headphones van de Hema. Ik wilde zelf graag een koptelefoon hebben, maar Joyce had zonder dat ik het wist op mijn lijstje gezet dat ik een bluetooh headphones wilde. Ik had eigenlijk geen idee wat het was, totdat ik het op tweede kerstdag kreeg. In onze video What we got for Christmas toonde ik de headphones waarop veel vragen kwamen of het ding goed werkte. Inmiddels heb ik de headphones in gebruik en daarom leek het me leuk om er een review over te schrijven. In deze blog vertel ik hoe de Hema bluetooth headphones werkt, hoeveel hij kost en hoe de geluidskwaliteit is.

De bluetooth headphones is dus te koop bij Hema en kost daar 25 euro. Ik kan al direct zeggen dat de prijs kwaliteit verhouding erg goed is. Voor wat het kan, is het eigenlijk best goedkoop. De koptelefoon ziet er eenvoudig en stoer uit. Hij is mat zwart en niet te grof of groot qua vormgeving. De koptelefoon is eenvoudig verstelbaar, maar niet geschikt voor te kleine koppies. Ik pas de koptelefoon op de kleinste stand perfect, maar bij Joyce glijdt hij een beetje heen en weer. Dat is dus een beetje een nadeel. De koptelefoon is in het geheel van een zacht materiaal gemaakt wat lekker op je hoofd zit. In tegenstelling tot veel andere koptelefoons, zit deze ook niet te strak. Dit maakt dat je hem uren kunt dragen zonder last te krijgen van je hoofd of oren.

bluetooth wireless headphones hema review

Aan één kant van de headphones zitten verschillende knopjes. Zonder dat ik het wist had ik een koptelefoon gekregen waarmee ik ook eenvoudig kan bellen! Via bluetooth dat ik inschakel door het knopje van de bluetooth een paar seconden ingedrukt te houden (het Led lichtje gaat dan wit/rood knipperen), verbind ik de koptelefoon met mijn telefoon. Eenmaal verbonden kan ik nu eenvoudig met het knopje ernaast mijn telefoon oppakken als deze gaat. Ook kan ik met ditzelfde knopje het laatst gebelde nummer terugbellen, super handig!

Ik was natuurlijk wel bang dat de geluidkwaliteit van de microfoon die in de koptelefoon zit niet zo goed is, waardoor ik slecht verstaanbaar zou kunnen zijn. Met Joyce heb ik daarom een aantal test gesprekken gevoerd. Zij stond buiten of boven en we belden elkaar. De geluidskwaliteit was echt boven verwachting goed! Ze kon me prima verstand, gewoon net zoals wanneer ik gewoon met haar belde. Dit vind ik heel handig, want op deze manier kan ik dus ook in de trein of in de auto bellen.

bluetooth wireless headphones hema review

Toen ik de koptelefoon net een dagje in huis had, was ik druk aan het zoeken naar de locatie van de batterijen. Zouden deze in de oren van het ding zitten? Ik had natuurlijk weer niet het geduld genomen om de gebruiksaanwijzing te lezen, want dan had ik geweten dat hij helemaal geen batterijen nodig heeft. De koptelefoon laad je namelijk op via een eenvoudig usb kabeltje. Als de koptelefoon volledig opgeladen is, kan je hem ongeveer 5 a 6 uur lang gebruiken. De bluetooth overbrugt trouwens zo’n 8 meter afstand tot het apparaat waarmee de koptelefoon verbonden is. Ik kan mijn telefoon dus prima in mijn handtas doen of achterin de auto leggen als ik bel.

bluetooth wireless headphones hema review

Tenslotte de geluidskwaliteit van de headphones. Ik heb deze beoordeling aan Joyce over gelaten omdat die hier meer verstand van heeft. Ik vind het namelijk als snel goed. Joyce vond de kwaliteit van het geluid erg goed. Misschien niet helemaal vergelijkbaar met een koptelefoon van bijvoorbeeld Beats by dre, maar daar betaal je dan ook al snel 200 euro of meer voor. Het geluid van de Bluetooth headphones van Hema is mooi helder en vol. Je kan er zeker goed mee van je favo muziek genieten ♥

Mocht je trouwens af en toe geen gebruik kunnen maken van bluetooth, dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om een draadje in te pluggen en hiermee te luisteren. De headphones is eigenlijk voor maar 25 euro van alle markten thuis. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

De Bluetooth headphones is hier in de webshop van Hema voor 24,95 euro verkrijgbaar.

Volg ons via Bloglovin’ , Twitter, Instagram, YouTube of Facebook