Grote, dikke speelgoedboeken doorbladeren, dagen aftellen, lijstjes maken en het hele huis doorzoeken naar cadeautjes. Wat een feest was dat. Nu we weten dat die cadeautjes niet meer vanzelf door de schoorsteen vallen of plots voor de deur staan terwijl je moeder even naar de wc moest, moeten we zelf op zoek gaan naar iets leuke en originele sinterklaas cadeautjes. Wij weten hoe lastig dat kan zijn en daarom hebben we in deze blog 10 originele sinterklaas cadeautjes voor jullie uitgelicht.

We kregen namelijk het aanbod van de webshop Radbag om wat toffe en originele sinterklaas cadeautjes te bestellen. We hadden de cadeautjes van Radbag al vaker voorbij zien komen op social media en waren hier al pittig enthousiast over. Kijk, het zijn geen mega nuttige dingen die je nog tien jaar gaat gebruiken, maar wel hele originele en grappige spullen, waar je over tien jaar nog eens aan terugdenkt en om kunt lachen. Zeker als je er iemand anders mee verrast als origineel sinterklaas cadeautje. Zo gemaild, zo gedaan… en dus ontvingen we deze week een dikke doos, door onszelf geselecteerde, cadeautjes van Sinterklaas Radbag.

originele sinterklaas cadeautjesNatuurlijk willen we jullie ook niet met een lege Sinterklaas zak naar huis sturen en mogen we een waardebon van 35 euro weggeven, zodat jij één van deze (of gewoon iets anders uit de shop) voor jezelf of als origineel sinterklaas cadeau voor een ander kunt bestellen.

♥ Stofbeest
Nooit meer stofzuigen! Hoe klinkt dat in je oren? Zou je zelf niet dankbaar op je knieën vallen bij het zien van zo’n cadeau? I do! Je hebt tegenwoordig natuurlijk van die high tech glimmies die voor 300 euro flappen je huis overnemen als ze tenminste niet eerst even moeten bijtanken op hun oplaadstation, maar ik heb het over iets veel beters. Het is schattiger, fluffiger en beter voor je portemonnee! Meet de roze robotgestuurde stofbal!

Met slechts 3 AA batterijtjes en zijn 84 miljard microvezels maakt hij je leven een stuk minder stoffig. Voor maar 34,95 euro rolt deze vrolijke vriend je hele huis door. Hij verandert van richting bij obstakels, schakelt na 15 minuten vanzelf uit om de batterijen te sparen en zijn microvezel jasje is afneembaar. Wel even oppassen voor de hond. Die zal het stof waarschijnlijk wel even uit hem willen schudden…. Deze week testen we hem uit. Je kunt dit zien is de weekvlog van aankomende vrijdag.

originele sinterklaas cadeautjes♥ God geneest
God geneest; voor de een super serieus en een grote steun in het leven, voor de ander een onbegrijpelijk en soms boos makende uitspraak. Maar tot welke groep je ook behoort, deze pleisters zijn voor iedereen. Of je nou gelooft of niet, deze pleisters helen je wonden sowieso. Wij vonden ze in ieder geval erg grappig: Niet alleen een godvergeten origineel cadeau, maar Jezus, ook gewoon ontzettend handig.

originele sinterklaas cadeautjes♥ What would a unicorn do?
Ben je in het leven ook op zoek naar antwoorden? Dure psychologen en groepsessies bieden geen hulp? De oplossing is lief, schattig, vrolijk en heeft prachtig kleurde manen. Unicorn natuurlijk! Dit magische optimistische beest heeft het antwoord op alles. Hem in je tas stoppen en overal mee naartoe nemen is natuurlijk geen optie en daarom komt hij nu in de vorm van een pen. Weet je het allemaal even niet meer? Bedenk dan gewoon: “What would a Unicorn do?”, en druk op de knop. Door op het einde van de knop te drukken verschijnt het antwoord op je vraag. Geen problemen meer, just graze on sprinkles!

originele sinterklaas cadeautjes♥ Eenhoorn muts
Ik douche me graag iedere dag, maar vind niets vervelender dan het nat worden van mijn haar terwijl ik de dag ervoor net een uur heb staan föhnen en stijlen. Ben of ken je ook zo’n muts als mij? Geen haar op je hoofd die eraan denkt om nat te worden? Dan heb ik de perfecte fashionable verantwoorde oplossing voor je. De Eenhoorn muts! Hij zal je beschermen tegen woeste wateren en je kapsel on fleek houden.

originele sinterklaas cadeautjes

originele sinterklaas cadeautjes♥ Kaarten
Hoe technisch we tegenwoordig ook zijn, het blijft leuk om ouderwets een kaartje van iemand in je bus te ontvangen. Erg handig om een collectie thuis te hebben zodat je altijd iemand kan verrassen. Deze kaartjes zijn ook nog eens erg grappig. Zelfs als je geen inspiratie hebt om iets te schrijven, is alleen de voorkant al leuk genoeg.

originele sinterklaas cadeautjes♥ Snijplank
Ik hoor je denken, een snijplank? Dat is toch geen leuk cadeau? Maar wacht, dit is niet zomaar een plankje. Dit zou maar zo een heel bijzonder plankje kunnen zijn. Je kunt hem namelijk personaliseren, waardoor diegene waaraan je hem geeft, tijdens het snijden van de groenten of het maken van het brood toch weer even aan je denkt. Schattig toch? En erg handig voor diegenen die het aanrechtblad altijd verkloten door geen snijplank te gebruiken….

originele sinterklaas cadeautjes♥ Light it up!
Een diepzinnige tekst verlichten, super origineel toch? Nee oké, dat niet helemaal, maar het blijft stiekem best leuk. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, maar ook met allerlei onhandige snoeren. Heb je net een super romantische tekst neergezet op de slaapkamer, moet je eerst over allerlei verlengsnoeren stappen omdat er geen stopcontact in de buurt zat. Beetje jammer. Om te zorgen dat je je alleen maar bezig hoeft te houden met het bedenken van een super originele tekst, hoef je in deze lightbox enkel wat batterijen te stoppen. Vind je het toch spannender om eerst samen een stormbaan van kabels te lopen, dan is er wel de optie om er een stroomkabel aan te hangen.

originele sinterklaas cadeautjes♥ Plantenlikkers
Planten maken je huis een stuk gezelliger, maar brengen ook wat verplichtingen met zich mee. Namelijk de taak om ze te voorzien van water en op deze manier in leven te houden. “Heb jij de planten deze week nog water gegeven schatje?” …. “Uhm, jaaahaaa??!” Ik vind planten erg leuk en gezellig, maar we gaan niet zo goed samen. De watervoorziening verantwoordelijkheid is gewoon too much. Als ze zichzelf nou konden verzorgen…… Tadaaaa! Dat kunnen deze!

Deze schattige dierenbloempotjes hebben jou niet meer nodig. Nou ja, niet meer zoveel. Ze kunnen namelijk likken als Lassie. Met hun tong zuigen ze zelf het water uit het schaaltje water (die je dus wel even moet neerzetten). Je kan kiezen voor een hond, kat of panda. Allen hebben ze een ander plantje. Handig toch?

originele sinterklaas cadeautjes♥ Smell like a Unicorn
Altijd al willen weten hoe een Unicorn ruikt? Zou je willen dansen in de frisse, vrolijke walmen van dit magische dier? Ik kan je verklappen, dat kan! Ze hebben deze bijzondere geur namelijk weten te vangen en in een spuitbus gestopt. Spray wat van deze Unicorn kamer spray in je woonkamer en je waant je in de setting van My Little Pony. Of in een grote kauwgombal. Lekker zoet is ‘ie namelijk wel…..

originele sinterklaas cadeautjes♥ Cupcake Tandpasta
Ken je iemand die dol is op cupcakes of andere zoetigheid en er geen genoeg van kan krijgen? Dan is de Cupcake tandpasta wellicht een perfect cadeau. Wakker worden met cupcakes en naar bed gaan met cupcakes, wie wil dat nou eigenlijk niet? In onze aankomende weekvlog kan je ontdekken hoe hij poetst én of hij werkelijk smaakt als cupcakes.

originele sinterklaas cadeautjes
Win een waardebon van 35 euro

Wil jij die waardebon van 35 euro winnen?
Laat ons dan onder het bericht over deze blog op onze Facebook (& like) weten welk item jíj het meest tof vindt.

originele sinterklaas cadeautjes

Bye!
JOIS & SCRLT