De kerstdagen zijn alweer voorbij, maar gelukkig hebben we de leuke kerstcadeautjes nog! Joyce en ik hebben elkaar dit jaar superveel leuke en originele cadeautjes gegeven. We zijn er beiden heel blij mee. In onze nieuwste video laten we je zien wat we allemaal hebben gekregen en hoe we over al die cadeautjes denken. Ik kan het niet laten om zo nu en dan de prijzen te onthullen. Joyce heeft trouwens tijdens het filmen last van mijn rode lipstick… Het was enorm lachen om deze video op te nemen. Hij is wel een tikkeltje chaotisch, maar absoluut gezellig om naar te kijken. We hopen dus dat je onze nieuwste video weer leuk vindt!

We zijn natuurlijk ook benieuwd welke spulletjes jullie wel zouden willen hebben en welke jullie überrr suf vinden. We horen het graag ♥ Bedankt in ieder geval voor het kijken én vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal.

Volg ons via Bloglovin’ , Twitter, Instagram, YouTube of Facebook

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=FwxMFhlQOpw” width=”100%” height=”350″][/videos]

Liefs, Joyce & Scarlet