Vorig weekend kwam ik een geweldige jas tegen bij Zara. Het was een baby blue oversized wollen jas. Hij had geen kraag, maar dat maakte hem juist een beetje apart. De jas kostte 79,95 euro, niet goedkoop, maar ook niet heel duur voor een winterjas. Ik betwijfel echter of ik deze jas echt als winterjas kan gebruiken, want er zit nauwelijks voering in, dus heel warm zal hij niet zijn. Toch leek hij me superleuk voor naar afspraken en mijn werk. Ik zit dan immers toch bijna alleen maar in de auto of trein en hoef niet veel buiten in de kou te zijn. Kortom: Ik heb de baby blauwe jas van Zara gekocht en laat hem je, met twee kleding combi’s, in deze blog uitgebreid zien. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

blue oversized jas zara

Deze oversized baby blauwe jas komt tot net boven mijn knieën. Omdat ik niet zo heel lang ben kan dit ervoor zorgen dat de jas me korter doet lijken. Daarom draag ik er een paar hoge hakken bij, een soort Lita’s look a likes van Invito. Ik vind dat de jas mooi combineert met de kleur zwart en draag er een leather look broek bij van Zara met geribbelde kniestukken.

baby blauwe oversized jas

De jas zit heel fijn omdat hij lekker los zit. Hij is, zoals ik al zei, niet heel erg warm, maar met een goed dik vest eronder kan het prima, zolang ik niet uren buiten ga wandelen. Ik vind de eenvoud en vrouwelijkheid van de jas erg mooi. Dit maakt dat je hem goed kan combineren met iets stoers en drukkers. De geribbelde kniestukken van de broer komen hierdoor extra goed tot uiting.

blue oversized jas zara

Als top heb ik gekozen voor een mooie, simpele en wijdvallende grijze trui van Primark. Hij heeft een naad aan de voorkant in het midden, die net even zorgt dat hij er wat aparter uitziet. De trui valt heerlijk ruim langs mijn lichaam en heeft een fijne zachte stof.

blue oversized jas zaraDit is een heerlijke outfit voor de herfst en winter dagen. Ik vind de combi zwart en grijs mooi eenvoudig, maar tegelijk toch heel vrouwelijk.

leather look jeans Voor de koudere dagen heb ik kort geleden nog een ander dik fluffy vest gekocht bij Primark. Deze zie je hieronder. Ik draag dit vest nu ook regelmatig onder de baby blauwe jas, zodat hij toch voldoende warm zit.

fluffy vest primarkOnder het witte fluffy vest draag ik en zwarte top van Loavies. Deze heb ik een aantal maanden geleden gekocht, dus ik weet niet of ze die nu nog hebben.

loavies primark zara

Ik ben erg blij met mijn nieuwe herfst/winter jas en zal hem dus ook vaak gaan dragen. De jas is nu nog te koop en in de winkels en webshop van Zara. Mocht je de jas mooi vinden, maar zelf niet zo houden van de kleur baby blauw, dan is hij er ook in het rood. Mij staat de blauwe variant wat mooier.

liefs scarlet