Scarlet en ik vonden het wel weer eens tijd voor een fashion blog op ik Vrouw van jou, want ook wij houden van kleding en kleding items combineren. Voor onze nieuwste blog hebben zes leuke herfst outfits samengesteld. Omdat we qua kleding vooral de combinatie vrouwelijk én stoer leuk vinden, hebben we dit ook meegenomen in de herfst outfits. Dit betekent dus dat we een lief en vrouwelijk jurkje combineren met een stoer biker jasje of een mooi getailleerd herfst jasje combineren met hoge zwarte boots. We hopen dat je onze nieuwste blog weer leuk vindt en we zijn benieuwd of je vaker dit soort blogs zou willen lezen. Laat je het ons weten?

♥ Herfst Outfit 1

Voor de eerste herfst outfit heeft Scarlet gekozen voor een heerlijk warm fluffy vest. Het is wit met een beetje lichtblauwe, wat de kleur van het vest heel subtiel maakt. Het vest hebben we gekocht bij Primark voor 15 euro.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkes Onder het vest, omdat het deze herfstdagen nog niet heel koud is, draagt Scarlet een eenvoudige witte tanktop van de H&M. Deze top heeft aan de bovenkant sierlijk werkje. De top kostte 7,95 euro.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesScarlet draagt een broek van Zara. Dit is een leather look broek met stoere afwerking bij de knieën. De broek kostte 49,95 euro. Tenslotte draagt ze er eenvoudige lage cut-out ‘mannenschoenen’ onder van Sacha. Deze waren 49,95 euro.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkes

Herfst Outfit 2

Bij deze tweede oufit draag ik een jasje van Zara. Deze heeft hele leuke gouden studs rondom de uiteinden van de mouwen. Ik draag hieronder een broek van H&M. Deze kostte geloof ik 29,95 euro.joyce everink herfst outfit

Ik draag hieronder dezelfde schoenen als Scarlet, deze hebben we gekocht bij Sacha. Ik vind ze heel leuk door de cut out. Ze zitten bovendien ook heel fijn. Onderaan de broek zitten ritsjes, waardoor deze net wat aparter wordt.joyce everink herfst outfit

Onder het jasje draag ik een okergele top van Vero Moda. Hij valt ruim en ik vind de kleur echt heel mooi. De kleur past ook perfect bij de herfst. Eigenlijk ben ik niet zo dol op geel, maar toen ik deze top paste vond ik hem zo leuk staan, dat ik vaker naar deze kleur kleding ga kijken.joyce everink

♥ Herfst outfit 3

Bij deze derde herfst outfit heeft Scarlet gekozen voor wat meer donkere tinten. Ze draagt hier een bordeaux rode top van Vero Moda. Deze kostte 19,95 euro, maar was in de aanbieding voor 10 euro. Ze draagt deze top op de leather look broek van Zara die 49,95 euro kostte.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesZe draagt hierop een jasje van Lookbookstore. Het is een super apart en vrouwelijk jasje, perfect voor de herfst. Hij loopt aan de achterkant langer door met veel stof en plooien. Door deze jas te combineren met een leren broek krijg je een leuke vrouwelijke én stoere combinatie en daar houden wij van! Het jasje kostte 38,25 euro. Niet zo duur dus!

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesDe voorkant van de jas is ook erg mooi. De knopen gaan een klein beetje schuim omhoog dicht en de jas heeft een mooi opstaand kraagje. De voering van de jas is mooi dieprood glanzend.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkes

♥ Herfst Outfit 4

Bij deze vierde herfstlook heb ik een jasje aan wat ik heb gekregen van Scarlet. Zij heeft het besteld bij de buitenlandse webshop Lookbookstore. Het is een stoer, maar door de flinke schoudervulling ook vrouwelijk jasje. Ik moest trouwens wel even wennen aan die schoudervulling, want het zit zo gek en voelt ineens zo breed!

IMG_4031Ik heb dit jasje gecombineerd met een eenvoudig truitje van Bershka, dat ongeveer 15 euro kostte. Ik weet het niet helemaal exact meer. Eronder draag ik een low waist jeans van H&M, deze kostte 19,95 euro en zit heel fijn. Hieronder draag ik bordeaux rode vans van H&M, maar die kan je nu niet zien door de enorme bos heide waar ik tussen sta.

Herfst Look  joyce everink

Herfst Outfit 5

De vijfde outfit die we hebben samengesteld is een kleurrijke. Scarlet draagt hier een hele toffe poncho van Loavies, die ze al een tijdje in haar kast heeft hangen. Deze kostte 39,95 euro. De hoed die ze op de rechter foto draagt is van H&M en kostte 19,95 euro. De groene top is van Vero moda en heeft lange mouwtjes. Deze kostte ongeveer 15 euro.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesDe okergele broek hebben we bij een klein onbekend Turks winkeltje gekocht. Hij zit mooi strak en heeft een hele zachte stof. Onder de gele broek draagt Scarlet hoge laarzen met een gouden gesp, die je nu helaas niet kan zien op de foto. De laarzen zijn van Invito en waren rond de 100 euro. Echt hele fijne boots voor de winter.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkes

Herfst Outfit 6

Bij deze laatste outfit draagt Scarlet een jurkje wat ze laatste kreeg van een collega. Die had het weer gekocht bij de ijhallen in Amsterdam. Ken je dat? Dat is een soort enorme tweedehands kledingmarkt. Erg leuk om een keer heen te gaan. Wij willen zelf ook graag nog een keertje gaan. Maar goed, het jurkje is van origine van de Primark. De prijs weten we niet, maar heel duur kan het niet geweest zijn bij Primark. Het is een heel stijlvol jurkje met schattige pofmouwtjes. Dit schattige heeft Scarlet gecombineerd met iets stoers.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesZe koos voor een jasje, ook besteld via de webshop Lookbookstore, die trouwens verstuurd vanuit China dus het duurt wel eventjes voordat je pakketje binnen is. Het jasje is gemaakt van schapenleer en daarom wel wat duurder. Het kostte 159 dollar, dus ergens rond de 130 euro. Het is een heel mooi jasje wat je perfect overal op kunt dragen, gewoon los, met de mouwtjes eventueel een beetje opgestroopt.

herfstlook ik vrouw van jou scarlet hemkesEn dat waren onze 6 herfst outfits. We zijn benieuwd wat je van onze outfits vindt en of er iets bij zit van jouw smaak. Leuk in ieder geval dat je onze blog weer hebt gelezen. Enjoy Autumn ♥

liefs joyce en scarlet