In deze vlog zien jullie dat het eindelijk tijd is om grof wat vuil weg te gaan brengen, maar daarvoor moet Joyce eerst 6 rondjes rijden, want een auto 2 maanden stil laten staan blijkt niet echt goed te zijn voor de accu. Met wat hulp van de buurman en startkabels kunnen we dan toch aan de slag. Hierna hebben nog meer grootse plannen, waaronder het eindelijk aanschaffen van een iMac? Zondag nemen we jullie mee naar een van onze favoriete shopsteden… Amsterdam! We gaan lekker shoppen in Amsterdam. We nemen jullie mee de winkels en pashokjes in van bijvoorbeeld Forever21, Bershka en Urban Outfitters.

Wil je zien hoe ons weekend was? Bekijk dan onderstaande video. Laat in de comments hier of op YouTube even achter wat je van ons weekendje vond en of er andere dingen zijn die je graag van ons wilt zien.

 Vlog 6: Grof vuil en shoppen in Amsterdam

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=yTxkXA4WF_E” width=”650″ height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken naar onze nieuwe vlog en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal! Wie weet zie je dan binnenkort wel een shoplog voorbij flitsen…

Liefs Scarlet & Joyce