Als je erachter bent gekomen dat je lesbisch bent, kan het knap lastig zijn om hiervoor uit te komen. Hoe vertel je aan je ouders dat je lesbisch bent? Hoe vertel je dat je binnenkort misschien weleens met een meisje thuiskomt? Dit kan je doen op allerlei verschillende manieren. Goede manieren en foute manieren. De beste manier is om er ‘gewoon’ over te praten. ‘Mam, ik val op vrouwen!’ Niet via allerlei omwegen, niet door middel van indirecte communicatie, maar gewoon door eerlijk te zijn. Dat is heel moeilijk, maar meestal wel het meest prettig en duidelijk. Dat er ook volstrekt verkeerde manieren zijn om te vertellen dat je op hetzelfde geslacht valt, laten wij je graag zien in een video.

In onze nieuwste video zie je 5 keer een Coming Out FAIL met een knipoog. We hopen dat jullie onze nieuwste video leuk vinden om naar te kijken. Aan het einde van de video kun je doorklikken naar de volgende video waarin we vertellen hoe wijzelf uit de kast zijn gekomen voor onze familie. Let op, de intro van beide video’s is hetzelfde.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=6KKRy28i_3c” width=”600″ height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken! Laat ons gerust weten als je een leuk idee hebt voor een volgende video. We zullen niet alleen video’s maken over geaardheid, maar ook over andere onderwerpen die ons bezighouden. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal, dat vinden we leuk ♥

liefs, joyce en scarlet