Vandaag even iets lekker luchtigs, want ook lesbiennes shoppen weleens bij Primark! Ik ben afgelopen weekend wezen shoppen bij de recent geopende Primark in Enschede. Toen ik zaterdag naar mijn familie in Almelo ging, was ik zo dicht in de buurt, dat ik wel even moest gaan kijken. Dinsdag 19 augustus opende Primark in Enschede haar deuren en het was toen superdruk. Toen ik er zaterdag was, was het nog steeds extreem druk. We moesten zelfs wachten achter dranghekken en mochten in groepen naar binnen, bizar! Ik heb een aantal leuke dingen gekocht en Scarlet heeft vooral gevlogt in de Primark. Deze vlog komt zaterdag a.s. online. Ben je benieuwd naar mijn – met name – nieuwe schoenen stash en naar de onderbroek 😉 die Scarlet heeft gekocht, bekijk dan onze Primark Enschede Shoplog.

Vergeet je ook niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je als eerste op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe video’s. Bedankt alvast voor het kijken van onze video, dat vinden we leuk. Ik ben benieuwd wat je van onze spulletjes vindt en of jij al hebt gewinkeld bij Primark Enschede. Laat het gerust even weten in de comments onder deze blog of onder de video op YouTube.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=zLJUOM0NelU” width=”650″ height=”350″][/videos]