Ik Vrouw van Jou is geen fashionblog, maar we drágen natuurlijk wel fashion en we houden, net als veel vrouwen, ook van fashion shoppen. Daarom zullen we af en toe weleens een blog plaatsen waarin we onze nieuwe aankopen laten zien. Zoals nu dus. Vandaag laten we je graag zien wat we deze maand hebben gekocht. We zijn blij met onze nieuwe aankopen, maar echt blij worden we van het fotograferen ervan, cuz we love making pretty pictures. We proberen iedere keer weer iets anders, iets origineels qua locatie te zoeken. We hebben veel leuke ideetjes. Die zul je de komende tijd langzaam voorbij zien komen.

In onderstaande foto’s laat Joyce zien hoe ze een stoere outfit toch vrouwelijk houdt. Ze draagt een nieuwe tanktop met Boys Boys Boys erop van C&A. De prijs hiervan was maar 4,95 euro.  Ze heeft haar broekspijpen wat hoger omgeslagen op de rechter foto’s om het geheel een wat vrouwelijker effect te geven. Onder haar jeans draagt ze een paar cut out schoenen van Sacha. De prijs hiervan was 49,95 euro. Op haar neus draagt ze een fijne fake Ray Ban, die nog geen 10 euro kostte in Turkije.

boys tanktop cut out shoes sacha jeans fashion joyce ray ban

Ook Scarlet gaat voor een stoere, maar vrouwelijke outfit. Ze draagt een paar nieuwe Lita-achtige laarsjes van Invito. De prijs hiervan was 119 euro. De schoenen vindt ze niet alleen erg mooi, ze maken haar ook direct ruim 10 centimeter langer, wat voor zo nu en dan best eens leuk is! Ze draagt hierbij een skinny jeans van H&M. Deze kostte slechts 19,95 euro en is er in hetzelfde model ook in andere kleuren. Ook zij kijkt hier door een fijne fake Ray Ban uit Turkije.

Lolita hakken shoes skinny jeans ray banHierbij draagt ze een eenvoudige top van New Yorker. Hier vindt ze soms heel goedkoop, leuke items! Dit shirtje was in de aanbieding toen ze het kocht en kostte slechts 2,50 euro. Het schijnt wel een beetje door 😉

Onderstaand zie je de Lita laarsjes ook wat beter. Er zit een flinke plateauzool onder. Over de veters, die ze gelukkig niet steeds opnieuw hoeft te strikken omdat er een rits aan de achterkant van de laarsjes zit, zit nog een klein riempje. Dit maakt de laarsjes weer nét iets aparter.

ik vrouw van jou lolita laarsjes invito
Joyce combineert haar tanktop met een low waisted skinny jeans van Vero Moda. Deze kostte 39,95 euro. Ze draagt meestal low waisted jeans omdat deze bij haar prettiger zitten. Ze draagt deze ook meestal, al is ze ook wel benieuwd naar hoe de high waisted jeans zitten.

boys tanktop C&A joyce fashion

Hier heeft ze een nieuwe zwarte top aan van New Look. Het is een gehaakte top met sierlijke uiteinden aan de mouwen en onderaan de top. De mouwen zijn erg wijd, wat lekker luchtig zit. De top kocht ze bij de shop-in-shop van New Look bij V&D Utrecht en kostte 22,50 euro.

new look shit black skinny jeans train station
Leuk dat je naar onze outfit foto’s hebt gekeken! Laat ons gerust weten of je dit soort blogs vaker wilt zien en of je nog leuke ideetjes hebt voor toffe locaties. Daar houden we van

liefs, joyce en scarlet