We kunnen als lesbisch stel vele voordelen opnoemen van lesbi zijn, maar wat zijn eigenlijk de nadelen? We dachten hier samen een tijdje over na en schreven de nodige nadelen op. Hier maakten we onze nieuwste video over. Tegen zo ongeveer alle nadelen die je in deze video zit, zijn we ooit zelf aangelopen. Veel van de nadelen hoef je daarentegen niet té serieus te nemen, want natuurlijk zijn wij vrouwen stoere en zelfstandige schepsels die met betrekking tot de meeste zaken prima  zonder man kunnen overleven. Maar ja, voor sommige dingen zijn mannen nou eenmaal wel heel handig. We zouden het als vrouwen prima kunnen managen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijker kan?

We hopen dat je onze nieuwste video leuk vindt. Laat gerust even weten wat je ervan vindt en of je nog nadelen mist. We zijn heel benieuwd! Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, vergeet je dan niet te abonneren op ons Youtube kanaal. Voor 5 euro per maand ben je al lid! Nee, onzin natuurlijk, maar we vinden het zo kansloos dat iedereen telkens zegt ‘Het is gratis’, want natuurlijk is het gratis! Nou, bedankt voor het kijken en tot de volgende villa!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=UeSMIU1PvGA” width=”650″ height=”350″][/videos]