Deze emotionele lesbische auto commercial is prachtig! Er zijn maar weinig commercials die wat met mij doen, maar voor deze maakt mijn hart een uitzondering. De commercial is van Renault Clio en gaat al even op Twitter rond. Niet omdat de auto zo geweldig is, maar omdat de twee minuten durende video zo’n prachtig lesbisch liefdesverhaal is.

De commercial start met twee jonge meisjes die carpool maatjes en al snel vriendinnen worden,.. uiteraard in een Renault. Ze doen alles hierna samen, waaronder een cassettebandje (ken je ze nog?) delen waarop het nummer Wonderfull van Oasis staat, een cover die onder de videoclip is gezet.

De meisjes groeien op en hun vriendschap ook. Ze zitten inmiddels niet meer op de achterbank van de auto, maar achter het stuur. Ze maken tripjes naar de oceaan, lachen, huilen… en delen hun eerste kus. Maar ondanks de passie voor elkaar, gaat niet alles goed. Als de meisjes ouder worden vindt de vader van het roodharige meisje een liefdesbrief en Polaroid foto van de meiden samen. Deze ontdekking resulteert in een flinke ruzie tussen haar en haar vader. Het bruinharige meisje trouwt ondertussen met een man, waar ze nooit echt van zal houden…

Geef de hoop niet op, want dan…. oké, ik wil geen spoiler zijn, dus kijk de commercial maar gewoon.

GOOD JOB RENAULT!