Dit is onze grootste aankoop ooit! Maar is het wel de juiste keuze? We vinden het kopen van een nieuw huis enorm spannend en moeten nog van alles aan papieren verzamelen. Op zondag gaan we naar de jachthaven in Bruinisse. We bezoeken een tweedehands kinderkledingwinkel, hebben jullie hulp nodig bij het beschermen van kinderen en…. dat en meer zie je in onze nieuwste weekvlog.

Help de actie in Kenia en doneer dat wat jij kunt missen – Kenia is een populaire vakantiebestemming. Maar het land heeft ook een duistere kant: duizenden kinderen worden gedwongen om tegen betaling seks te hebben. Wist je dat kinderen van twaalf al voor een paar euro meegaan met volwassen mannen? Terre des Hommes vindt dat onaanvaardbaar! Kinderen in Kenia moeten veilig opgroeien en gewoon naar school kunnen. Vind jij dat ook? Check: #Beschermkinderen.

Merci voor alle leuke berichtjes onder de weekvlogs. Heel fijn dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.