Deze week hebben we een intens afscheid. We vieren voor het eerst moederdag als moeders, maar zijn aan het einde van de dag vooral heel erg moe. Gelukkig staat er daar dan een leuke verrassing op ons te wachten. We vinden het pittig irritant als iets veel te lang duurt als ze het eindelijk bekend maken. Joyce past alle kleding die ik voor mijzelf heb besteld en Hunter eet een bijzondere combinatie met fruit en pindakaas. Oh en de planning loopt in de soep door… slapen. Tenslotte verras ik Joyce met een hele toffe IXXI voor in de woonkamer. Dat en meer zie je in onze nieuwste weekvlog. 

Merci voor alle leuke berichtjes onder de weekvlogs. Heel fijn dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.