Op vrijdag 14 december werd onze zoon Hunter Joan geboren. Hoe de bevalling en eerste ontmoeting verliepen zie je in deze bijzondere video. Het zijn denk ik wel onze meest intieme beelden ooit, maar tegelijkertijd ook onze meest waardevolle beelden ooit. Van het moment waarop de weeën starten, de rit naar het ziekenhuis, het weg puffen van de pijn in het bevalbad en de geboorte tot aan het moment waarop onze donor en zijn vrouw Hunter ontmoeten. Alles hebben we vastgelegd. Het leven is bizar, zwaar en bijzonder, maar zeker alle moeite waard. Dank voor al jullie betrokkenheid en steun.

Je kunt je hier abonneren op ons YouTube kanaal en ons gezellig volgen via Instagram waar we regelmatig stories en foto’s delen. Fijne kerst voor nu! Bekijk onze hele weg rondom onze zwangerschap tot aan de bevalling hier: Twee Moeders.