Deze week krijgt onze huiskamer een make-over. Wij hoeven daarvoor niets te doen. Iets wat ik wel relaxed vind, maar Joyce een stuk lastiger vindt. We vinden een potentieel ander huis via Funda waar we een kijkje gaan nemen. Het moment van de positiekleding is aangebroken. Joyce krijgt haar eerste zwangerschapsbroek en doet iets bij de verloskundige wat tegen de regels is… Wil ze dat nou zonder mij gaan doen? We gaan naar Gouda voor een toffe kast en zijn het niets eens over de kinderwagen. Tenslotte weet Joyce nu al wat voor zoetsappige draagzak ze koopt als het een meisje wordt…

Wil je meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Iedere dag iets van ons zien volg ons dan even via Instagram en check dagelijks onze stories. Ons verhaal lezen? Bestel ons boek hier via Bol.com.