L’HOMO en Greetz komen met coming out kaarten. Misschien heb je de kaarten al voorbij zien komen op social media. Wij zagen ze vreemd genoeg nét pas. Hoe kan dat nou, want ze zijn leuk bedacht! L’Homo en Greetz hebben hun krachten gebundeld en een toffe serie kaarten uitgebracht. Gewoon, omdat niet alleen hetero’s wat te vieren hebben…

De 10 kaarten zijn er voor ieder moment. Om iemand even een extra hart onder de riem te steken, omdat je iemand leuk vindt of om te feliciteren. Of natuurlijk omdat iemand, na de nodige angsten te overwinnen, openheid heeft gegeven over zijn of haar geaardheid.

Je stuurt deze kaartjes tot  1 juni 2018 helemaal gratis met actiecode LHOMO. Wij vinden de kaarten leuk, al vinden we wel dat er echt een lesbische variant van de kaarten ontbreekt. Nou Greetz… waar blijven die kittige kaarten voor alle leuke lesbiennes!?

coming out kaarten

coming out kaarten

coming out kaarten

coming out kaarten

Je vindt alle coming out kaarten op deze pagina van Greetz