Hoe moet je insemineren? Wat als je last hebt van vaginisme? Problemen met seks? Een paar weekjes geleden bezochten we Hellen Nagel. Zij is gynaecoloog en seksuoloog. We hadden een heleboel vragen voor haar over onder andere insemineren, seks, vaginisme, zwanger worden en gezond eten. Hellen heeft haar eigen praktijk voor seksuologie en gynaecologie in Naarden. Een ontzettend vriendelijke vrouw met kennis, humor en geduld. We vonden het ontzettend leuk dat ze aan ons interview wilde meewerken. De geluidskwaliteit van de video is helaas iets minder goed dan jullie van ons gewend zijn. Excuses daarvoor.

Fijne dag voor nu en abonneer op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt, dat vinden we heel erg leuk. Naast onze vlogs nog wat meer van ons leventje te zien? Kom ons dan gezellig volgen via Instagram.