Op de basisschool droeg mijn beste vriendinnetje altijd kleding van Oilily. Ik heb mijn ouders regelmatig gevraagd ook dit soort kleding te kopen, tevergeefs. Ik droeg, ook best kwalitatieve, kleding van de dorpswinkel. Dit maakte me echter een stuk minder opvallend dan mijn beste vriendin. Ze was heel knap en de kleding maakte haar nog mooier. Haar ogen priemden door eenieder heen en haar gebloemde jurkjes met maillots in alle kleuren van de regenboog maakten dat iedereen haar nakeken en haar vriendin wilde zijn. De combinaties die ze droeg waren gewaagd. Rood werd gecombineerd met roze en een bloemetjespatroon met een ruit. Wat ze ook droeg, het vloekte niet.

Toen wij een paar maanden geleden werden benaderd door Oilily voor een samenwerking, waren we eerst verbaasd. Past dat wel bij ons? Al snel kwamen we erachter dat Oilily juist bij ons past, omdat dit merk staat voor spannende kleuren en combinaties. Door de maanden heen zijn we steeds enthousiaster geworden over het merk en het verhaal erachter. Alles kan samengaan. Roze en rood, bloemetjes en ruitjes, vrouw en vrouw. Onze liefde vloekt niet. Exact dit laatste willen wij graag uitdragen. Het maakt niet uit of je op een vrouw of man valt, liefde is liefde. Zolang hij of zij bij jou past en je er volledig jezelf bij kunt zijn, is het goed. Op die manier past Oilily ook heel mooi bij ons.

Oilily liefde vloekt niet

Oilily liefde vloekt nietRok: Saima
Bloes: Bonna
trui: Ksenia
Jas: Carmela
Kol: Torstine
Broek: Peta S

“Oilily bevat veel kleur en patronen. Ik ben geneigd veel donker te dragen, maar heb door de jaren heen geleerd dat negatief denken en mijzelf in die ‘negativiteit hullen’ mijn leven niet leuker maakt. Ik heb geleerd meer naar de positieve kanten van het leven te kijken en dankbaar te zijn voor wat ik allemaal wel doe en heb. Als kind was ik een heel kleurrijk en expressief persoon. Door wat ik heb meegemaakt is dit helaas minder geworden. Ik ben wat in mijzelf gekeerd geraakt, meer introvert geworden en me meer gaan verstoppen voor de wereld. Iets waar ik mij de laatste jaren erg bewust van ben geworden en waar ik aan werk.”~ Joyce

Hoe ik introvert werdJasje: Junia
Broek: Pennie
Kol: Torstine

De kleding van Oilily draagt op een bijzondere manier bij aan mijn persoonlijke groei. Het dragen van rode broeken, gecombineerd met gebloemde roze koltruien is ergens out of my comfort zone, maar tegelijkertijd dichter bij mijzelf als de persoon die ik werkelijk ben. Ik durf mezelf hierdoor meer te laten zien, voel me meer vrouw én sta positiever in het leven. De winter in kleurrijke, mooie kleding uit de Fall/Winter collectie van Oilily trotseren is een stuk aangenamer dan me hullen in zwart en zwaarte.

“Mijn naam komt van de film Gone With the Wind en betekent scharlaken rood. Een kleur die ik uit mezelf niet snel draag, maar stiekem wel heel mooi vind. Vreemd eigenlijk, want ik ben een vrij expressief mens en houd van kunst, kleur en theater. Net als Joyce ben ik door de jaren heen ingetogener geworden. Wat angstig om volledig mijzelf te zijn en te veel bezig met het vergelijken van mijzelf met anderen. Bij de ander staat het altijd mooier. Die onzekerheid zit er al jaren in en haal je er niet zo even uit. Dat is iets wat veel tijd kost.” ~ Scarlet

scarlet oililyJasje: Caelis

De samenwerking met Oilily draagt op die manier op een mooie manier bij aan mijn zoektocht naar mijzelf. Het ontdekken van bijzondere kleding, die ik normaal niet direct zou kopen, kleuren die ik niet direct zou dragen. Ik voel me in de kleding meer mijzelf, meer die krachtige vrouw uit de film Gone With the Wind, waar ik naar vernoemd ben.

Oilily liefde vloekt niet
Rok: Sigbrit
Kol: Kaleb
Jasje: Junia
Trui: Karnelia
Broek: Pennie
Sjaal:

“The ones who are crazy enough to think they can color the world, are the ones who do. So let’s explore the world together”

Joyce ♥ Scarlet

Oilily liefde vloekt niet

liefde vloekt niet oililyJurk: Dia
Jas: Cyana
Kol: Torine
Broek: Peta

Ben je naar aanleiding van ons verhaal en de foto’s benieuwd geraakt naar de kledingcollectie van Oilily? Neem dan even een kijkje op de website van Oilily. Misschien worden jouw winter en herfst er ook een stukje fijner en kleurrijker door ♥  Ontdek het zelf met #Oililyexplores.