De kimono jumpsuit is helemaal hip én kan je in combinatie met een jasje nog prima dragen in de herfst. Toen we laatst weer wat items mochten bestellen via Romwe, koos ik daarom voor twee toffe kimono jumpsuits én een hele leuke mom jeans met bretels. Deze kleding combineerde ik met de nieuwste rode enkellaarsjes van Joyce die ze ontving van Sacha. Ik ben stiekem een beetje jaloers op haar schoenen, want ik vind ze zo tof …en mag ze eigenlijk niet dragen van haar, omdat mijn voeten wat breder zijn en de laarsjes mogelijk kunnen uitrekken. Anyway, in deze blog laat ik je mijn nieuwe items van Romwe zien in combi met Joyce haar rode enkellaarsjes.

De eerste kimono jumpsuit is blauw en bevat grote witte vogels. Ja, geen idee eigenlijk wat voor vogels. Het zijn een soort zwanen, al vliegen ze daarvoor wel verdomd soepeltjes, dus het kunnen ook gewoon ordinaire meeuwen zijn. Wat voor vreemde vogel het ook is, ik vind de jumpsuit erg tof. Hij zit perfect (dit is maat S) en valt mooi. Je kunt de kimono jumpsuit HIER vinden in de webshop.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraDe kimono jumpsuit is voor de koudere dagen die eraan komen goed te combineren met een spijkerjasje, zodat ik er ook gewoon mee naar m’n werk kan. De vogels hebben kleine rode stipjes op hun snavel, wat de combinatie met de rode enkellaarsjes helemaal leuk maakt. Vrouwelijk én stoer, mijn favoriete kledingstijl.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraJumpsuit: Romwe
Enkellaarsjes: Sacha

De tweede kimono jumpsuit is er eentje die ik ook bij Zara tegenkwam. Bij Romwe kostte hij ongeveer de helft minder. Bizar hè… Anyway, de groene kleur van de jumpsuit in combinatie met de oud roze bloemen vind ik heel gaaf! Ik draag hierbij een paar zwarte pumps, maar dat vind ik eigenlijk een beetje te hard. Een volgende keer kan ik beter voor nude pumps o.i.d. kiezen… Je kunt de kimono jumpsuit HIER vinden in de webshop.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraDeze kimono jumpsuit viel ietsje ruimer dan de vorige (maat S) en moet ik vooral in bedwang houden bij m’n borsten, want hij valt hier snel open. Dat vereist bij mijn mierentietjes dus even een klein steekje met een draad en naald. Opgelost. De schoenen zijn al wat ouder en komen van Van Haren. Mijn ketting is van Siebel en mijn ene lange oorbel heel eenvoudig van H&M.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraoepsie… hallo BH!

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraJumpsuit: Romwe
Schoenen: van Haren
Oorbel: H&M
Ketting: Siebel

De derde outfit die ik ook gecombineerd heb met de rode enkellaarsjes is een soort mom jeans met bretels. Ik bestelde een maat S, maar die zit best strak bij m’n taille. Dat vind ik een beetje vervelend, want ik ben de laatste weken aan het aankomen in gewicht, wat betekent dat ik de broek dan binnenkort al niet meer kan dragen. Nou ja, pech. Ik vind het idee van de broek in ieder geval wel heel leuk.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraDe broek heeft door het model iets vrouwelijks, maar door de bretels, die je zelf kan bevestigen door middel van de knopen, wat stoers. Ik draag de broek samen met een rood shirt van Maison Scotch. Ik ben niet zo dol op deze laatste serie foto’s, omdat mijn figuur hier nog niet zo goed in uitkomt 😉 Hopelijk kan je daar een beetje doorheen kijken en zie je wel hoe tof de broek is.

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zara

Kimono jumpsuit, bretels en rode laarsjes romwe sacha studs kraanvogels zaraBroek met bretels: Romwe
Enkellaarsjes: Sacha
Shirt: Maison Scotch

Ik hoop dat je het leuk vond om deze nieuwe items te zien en dat het je wat inspiratie geeft voor jezelf. Soms is het leuk en vrolijk makend om jezelf nét even anders te kleden dan je gewend bent. Think outside the box en durf jezelf te zijn ♥