Vlak voordat we vertrokken richting Curaçao, ontvingen we een mailtje van Coolgift met de vraag of we wat zagen in een leuke samenwerking. Nou, daar willen we natuurlijk best even naar kijken. Al snel zagen we allerlei leuke dingetjes om mee te nemen op vakantie. Nemen we nou de opblaasbare Unicorn, Pizza of Pegasus?

De unicorn is inmiddels zo hip met zijn regenboogkleuren, dat je hem overal voorbij ziet vliegen. Erg tof en passend bij ons, maar we vonden het toch leuker om dan maar even net iets anders te kiezen. Naast de opblaasbare unicorn zagen we de enorme pegasus staan. Hij zag er zo tof uit met zijn wit/gouden kleuren dat we gelijk al wisten waar we er leuke foto’s van zouden kunnen maken in Curaçao.

Toen we de doos met de spulletjes ontvingen twijfelden we even of we hem wel mee zouden krijgen in onze koffer, want met zijn grote formaat weegt hij nogal wat. Met een beetje proppen is het gelukt en de koffer zat zelfs nog ruim onder de 20kg! Perfect dus…

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Het was ons dan wel gelukt om meneer pegasus op Curaçao te krijgen, maar nu nog opblazen die handel. Een pomp vonden we wat te veel worden om mee te nemen in de koffer en met de mond opblazen zou waarschijnlijk geen slim plan zijn, dus gingen we rondom het hotel op zoek naar iemand met een pomp. Helemaal niemand!! Hoe kan dat nou zou je denken met zoveel strand en water… maaaaaar, tijdens een autotochtje naar het strand spotten we daar ineens onze redder in nood. De Intertoys! En yes, voor een paar euries hadden we daar onze pomp.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Gezien ik me niet heel erg op mijn gemak voel om te poseren op een strand vol mensen, in mijn bikini, mét een huge ass pegasus, gingen we de dag erop in alle vroegte richting het strand van Jan Thiel. Er was helemaal niemand en dit was een perfecte plek om dit prachtige dier te fotograferen. In het zoutbad voor Papagayo Beachclub.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Pompen dan maar! (best een heftige workout in Curaçao ;)) De pegasus heeft meerdere compartimenten om op te blazen, wat het eigenlijk vrij eenvoudig maakt om het gevaarte tot volle grootte te krijgen. Het nadeel is dat je hem eenmaal opgeblazen niet heel eenvoudig even mee kan nemen ergens anders naartoe. Het liefst hadden we hem naar alle stranden meegenomen, maar hij past gewoon echt niet in de auto.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Naast dat hij zo tof is omdat hij zo groot is, is hij eigenlijk ook gewoon heel classy. Je hebt soms van die opblaasbare dingen die je liever niet in je zwembad ziet, maar deze zou echt standaard bij de chique en hippe uitstraling van Papagayo passen.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Wij vonden hem echter te tof om hem daar achter te laten en dus hebben we hem gewoon weer meegenomen naar huis. Ik zou hem zeker nog eens meenemen though! Je vindt de Pegasus HIER en hij is te koop voor €49,95.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Verder zagen we in de webshop van Coolgift een toffe opblaasbare pizzapunt. Wij zijn dol op pizza, dus waarom niet ronddobberen op een pizzapunt, mét een pizzapunt in je hand! Hij is dan weliswaar niet vegetarisch met zijn salami schijven, maar ziet er wel super cute uit..

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, pizza of pegasus?Daar stond ik dan, met in mijn ene hand een hele grote opgeblazen pizzapunt en in mijn andere hand een half ontdooide pizzapunt, die we de dag ervoor even snel bij de supermarkt hadden gekocht. “Nee schatje, het is echt heel leuk als we ook een echte pizza gebruiken…..”

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, opblaasbare pizza of pegasus?Vooruit dan maar, met het kaas druipend over mijn hand, en de inmiddels aangekomen strand mannetjes starend naar mijn poseerwerk, op de foto met de pizza’s…

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, opblaasbare pizza of pegasus?Hoewel de pizza een stuk kleiner is, was hij toch wat lastiger op te pompen. Je moet hem in twee aparte delen oppompen, namelijk de korst en de rest van de pizza.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, opblaasbare pizza of pegasus?Liggen op de pizza ging me een stuk beter af. Ik had helaas een half ontdooide pizza, maar wat is er nou chiller dan pizza eten op je pizza? Hij is daarnaast ruim genoeg voor twee personen.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, opblaasbare pizza of pegasus?Hij ligt heerlijk, heeft een korst als hoofdsteun en zelfs twee gaten waarin je een drankje kan zetten! De pizza is ook best groot, maar wat makkelijker te vervoeren dan de pegasus. Je kan hem HIER kopen voor €29,95.

Vakantie Gadgets: Opblaasbare unicorn, opblaasbare pizza of pegasus?Wij hebben het erg leuk gehad met onze opblaasbare vrienden 😉 en zijn benieuwd welke jij leuk vindt en of je er nog een mee gaat nemen op vakantie….

Liefs,
JOIS & SCRLT.