Regelmatig zagen we de afgelopen tijd mooie kleding items langskomen via social media van NA-KD. We waren dus ook flink enthousiast toen ons gevraagd werd door deze buitenlandse webshop of we een aantal items wilden uitkiezen. Natuurlijk wilden we dat! Joyce liet het volledig aan mij over en ik koos de nodige zachtroze items uit. Gewoon, omdat haar dat mooi staat en ikzelf niet per se nieuwe kleding hoefde. Deze schaf ik liever aan als ik weer wat mooier in mijn vel zit, als je begrijpt wat ik bedoel. De bestelling werd über snel geleverd, echt binnen enkele dagen! Gelukkig was het die dagen prachtig weer: Tijd om foto’s te maken!

We reden naar één van onze favoriete foto locaties: Curaçao in Nederland en schoten een shitload aan toffe beelden. Joyce wordt steeds beter met poseren en ik vind het heerlijk om de meest toffe foto’s te maken. Een prima verdeling. Stiekem was ik een beetje verliefd op het zachtroze shirtje met Oui Oui, simpelweg omdat ik een zwak heb voor alles wat met Frankrijk te maken heeft. Dat shirtje ligt inmiddels dus ook in mijn kast. Joyce was vooral dol op het zachtroze rib jasje en de bordeaux rode playsuit.

Hieronder vind je alle items van NA-KD. We kunnen je deze webshop prima aanraden. De items vallen qua maten goed, niet te klein en de kwaliteit is ook wat je ervan verwacht. Dat is bij sommige buitenlandse webshops nog weleens anders. We hebben ook een fijne kortingscode voor je weten te regelen. Deze vind je in de video waar je ons de items ziet dragen en onderaan deze blog ♥

♥ Thick Cross Back Romper
Het eerste item is een hele sexy bordeaux rode romper ofwel playsuit. Het was even spannend of Joyce haar borsten erin pasten, maar dat ging prima. De playsuit hadden we wel even moeten strijken zie ik nu, oepsie! Anyway, Joyce draagt hier een maat S en deze zit perfect. Heerlijk voor warme zomerdagen of een avondje uit bij een luxe strandtent. Joyce voelde zich hier op en top vrouw in, erg leuk! Je kunt de romper HIER vinden in de webshop. Hij kost 44,57 euro.

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux roodRomper: NA-KD
Bril: Polette
Horloge: Cluse

♥ Manchester Jacket
Dit is het jasje waar Joyce direct helemaal dol op was. Ze draagt het ook echt meerdere keren per week nu. Het is een zacht roze jasje van ribstof. Het valt mooi, zit lekker en is handig voor wat koelere zomerdagen, de lente of nazomer. Het combineert mooi met veel verschillende stijlen. Je kunt het HIER vinden in de webshop en het kost 66,91 euro.

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasjeJasje: NA-KD
Schoenen: Van Haren
Romper: NA-KD
Horloge: Cluse

♥ Oui Oui Tee
Wat een heerlijk, lief en vrouwelijk shirtje dit! In eerste instantie dacht ik dat zachtroze mij niet stond, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Ook Joyce staat dit shirt heel leuk. Het heeft een mooie pasvorm en zit prima. Het combineert bovendien leuk op de andere zachtroze kleding items. Je kunt het shirt HIER vinden in de webshop. Het kost 22,23 euro.

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirtOui Oui Tee: NA-KD
Shorts: C&A
Horloge: Cluse
Armband: Les Georgettes
Schoenen: Van Haren

♥ Bomber jacket
Soms is een bomber jack een beetje lomp en mannelijk, maar dit jasje is zo verfijnd en vrouwelijk. De stof is superzacht en het jasje zit heerlijk. Joyce draagt hier een maat S. Ik heb het jasje inmiddels ook al meerdere dagen gedragen op iets koelere zomerdagen. Het is stijlvol en echt een aanrader. Joyce en ik zijn hier beiden erg blij mee. Je kunt de bomber jacket HIER vinden in de webshop. Hij kost 55,74 euro.

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt somber jasje

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt somber jasje

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt somber jasjeBomber Jacket: NA-KD
Oui Oui Tee: NA-KD
Horloge: Cluse
Shorts: C&A
Schoenen: Van Haren

♥ Green Stars Tee
Na alle zoetsappige roze kleding vond ik het nu nog wel tijd voor een wat stoerder shirt. Dit army groene shirt met sterren op je borsten zit lekker comfy en valt ruim. Joyce draagt hier een maat S en die zit haar prima. Het is een grappig en stoer shirt en ook leuk onder een wat netter jasje. Het shirt kost 22,23 euro en is HIER te vinden in de webshop.

Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt somber jasje


Naakt en zacht roze met NA-KD playsuit bordeaux rood jasje text oui oui shirt somber jasjeStars Tee: NA-KD
Shorts: C&A
Bomber Jacket: NA-KD
Horloge: Cluse
Armband: Les Georgettes

♥ Ella Wrap Dress
Joyce dacht in eerste instantie dat deze jurk haar niet zo mooi zou staan, iets met er te veel in zien… Toen ze de jurk eenmaal aan had, was ze er enorm gelukkig mee. Hij zat zo mooi en staat haar zo goed! De jurk zit makkelijk, maar staat heel chique. Hij kan naar een feestje aan, maar ook prima met een jasje naar een werk afspraak. Echt het perfecte zwarte jurkje! De Jurk is HIER te vinden in de webshop en kost 44,57 euro. Joyce draagt hier maat S.

perfect black dress na-kd

perfect black dress na-kd

perfect black dress na-kdJurk: NA-KD
Zonnebril: Polette
Schoenen: Van Haren
Horloge: Cluse
Armband: Les Georgettes

♥ 20 % Korting!
Tenslotte mogen we nog een fijne kortingscode met je delen! Je kunt met de kortingscode ScarletJoyce20 namelijk 20 procent korting krijgen op je aankopen in de webshop van NA-KD!

Liefs
JOIS & SCARLET