Hoe herken je een lesbische vrouw? Nou als ze én een pet en shirt van IMOGAY draagt én schoenen van Pride Shoes,.. dan kan je er donder op zeggen dat ze lesbisch is. Een paar weekjes geleden kwamen we via Instagram in contact met het toffe merk IMOGAY. Het merk is opgericht door Sanne Tellier. Zij vond dit nodig omdat homo’s en lesbiennes nog steeds niet door iedereen geaccepteerd worden. Met de kleding van IMOGAY wil ze benadrukken dat iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij is en wil zijn. IMOGAY, want iedereen is okay!

Het merk heeft petten, shirtjes en truien. Erg leuk en zeker de moeite waard om even te bekijken op de website. Wij ontvingen een toffe pet én wit shirt met borstzakje. Voor de fotoshoot heeft Joyce, als lesbische vrouw, deze met trots gedragen, maar we geven de items graag weg aan jullie. Aan het einde van deze blog lees je hoe je kans kunt maken op deze bijzondere items.

imogay i'm ok gay lesbisch

imogay i'm ok gay lesbisch

Zoals je op de foto’s ziet, draagt Joyce naast een pet en shirt van IMOGAY ook hele toffe sneakers. De sneakers ontvingen we, tevens door leuk contact via Instagram, van Pride Shoes. De sneakers zijn er in verschillende varianten waaronder in deze met twee vrouwentekens, speciaal voor de lesbische vrouw, maar ook met een regenboog vlag. Ik vond deze met vrouwen tekens het meest uniek en koos daarom hiervoor. Ze zijn gemaakt van – althans zo voelt het – goede kwaliteit en lopen lekker. De Pride sneakers kosten 119 Dollar. De schoenen komen uit Madrid.

“With a fantastic group of enthusiastic professionals, top quality products and lots of love, we want to bring happiness, joy, visibility, and style to the LGBTIQ community and its allies , so we can all #walkproud every step we take. And we want to do this the right way. Fair trade is a no brainer for us, and that is why we design and manufacture our products, making sure every person involved in the process can lead a dignified life.”

imogay i'm ok gay lesbisch

imogay i'm ok gay lesbisch

imogay i'm ok gay lesbisch

imogay i'm ok gay lesbisch

lesbische vrouw

Wil jij één van deze items winnen? Laat dan onder het Facebook bericht van deze blog een reactie achter met daarbij welk item je wilt winnen én volg ons op Instagram.
1. Pet (one size fits all)
2. Shirt (maat S)
3. Sneakers (maat 37)

Bye! ♥
JOIS & SCRLT.