De nieuwe HEMA Pride shirts zijn vanaf morgen te koop in Amsterdam en via hema.nl. HEMA houdt van iedereen. Zonder vooroordelen. En dat willen ze dit jaar tijdens Pride Amsterdam weer op een bijzondere manier uitdragen. Na de geweldige t-shirts met tompoezen en rookworsten van vorig jaar, verkoopt HEMA dit jaar speciale HEMA ♥ shirts, waarvan je van tevoren niet weet welke naam erop staat. Die naam kan dus van iedereen zijn. Allemaal met een hartje ervoor. Want liefde is voor iedereen.

De t-shirts zijn vanaf morgen 12:00 uur verkrijgbaar in acht Amsterdamse HEMA filialen en in de loop van vrijdag ook via hema.nl. De opbrengst gaat naar het COC. Hieronder vind je de HEMA Pride video.

Je koopt dus een HEMA ♥ shirt zonder dat je weet welke naam erop staat. Je krijgt een blanco verpakking en mag alleen de pasvorm en de maat kiezen. De kleur van het t-shirt en de ♥ naam die erop staat, is een verrassing. Dat is best bijzonder en spannend. Liefde uitdragen zonder vooroordelen, is nu misschien wel belangrijker dan ooit.

hema pride shirt 2017 liefde is voor iedereen#♥iedereen
Het t-shirt is verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen, regular fit en slim fit, vier verschillende kleuren, acht verschillende maten en met eindeloos veel verschillende namen. Ze kosten €10,- per stuk. Je hebt waarschijnlijk nog geen idee van wie de naam op je shirt is. Maar wanneer je het draagt, kan er van alles gebeuren… Een moment van herkenning, trots, blijdschap of andere emotie. Wie er ook op je afkomt, het is hopelijk de start van iets moois. #♥iedereen.

Opbrengst: COC
Met de verkoop van deze t-shirts steunt HEMA de GSA’s van het COC. Het COC is een belangenorganisatie die zich inzet voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). Van ieder HEMA Pride shirt gaat de volledige winst naar de GSA’s van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met allerlei seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

hema pride shirt 2017 liefde is voor iedereen

Verkrijgbaar in Amsterdam én online
De HEMA Pride shirts zijn in de loop van vrijdag 21 juli te bestellen via hema.nl.