Een poosje geleden kwam MONKI al met de toffe collectie rondom zelfwaardering. Hier waren we al enorm enthousiast over, maar de collectie die net onze mailbox invloog maakt ons helemaal blij. De Let Love Win collectie, of eigenlijk Let Love W(in), gaat over, hoe kan het ook anders, liefde! Iedereen verdient het om liefde te geven en te ontvangen, ongeacht ras, kleur, geloof of seksualiteit.

Liefde laat winnen kan veel verschillende dingen betekenen, afhankelijk van wie je bent en op je welk punt je staat in je leven. Voor sommige mensen kan het betekenen om opnieuw van jezelf te leren houden, maar voor anderen kan het gaan over liefde kunnen geven aan diegene waar hij of zij zich goed bij voelt. Los van geslacht, huidskleur en religie.

Wie je ook bent en waar je ook bent, onthoud dat je liefde verdient en liefde mag geven! Wees liefdevol en laat de liefde winnen….

De bijbehorende poster is gemaakt door fotograaf Nina Anderson Voigt en gaat over de kracht van de liefde. Je kunt deze HIER gratis downloaden tot 2 juli 2017. Hieronder vind je de items uit de Let Love Win collectie.

let love winStatement Tee ‘You can’t have it all’: 10 euro

let love win monki

let love winStatement Tee ‘Choose peace’: 10 euro

let love winStatement Tee: 10 euro (tijdelijk uitverkocht)

let love winPeace Tee: 18 euro

let love win monki

let love winPeace tas: 8 euro

let love win

Zoals wij altijd zeggen: Liefde overwint alles!