Vandaag belanden we vroeg in de ochtend al op het politiebureau. Hier blijkt niemand Engels te spreken en moeten we in een vaag kantoortje plaatsnemen om allerlei dingen in te vullen. Ik moet mijn paspoort geven en het is allemaal best even spannend. Gelukkig bezoeken we ook fijne strandjes, doen we een worstelwedstrijd in het zwembad en eten we geweldige pasta in een tof tattoo restaurant. Dat en meer zie je in onze vlog nummertje 6 van onze vakantie op Sardinië.

Dankjewel alvast voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we soms uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=Lc9DUMCDv8U” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook