Bijzondere spulletjes bestellen via eBay vind ik erg leuk om te doen. Van die spullen die je niet snel in een winkel in Nederland tegenkomt, maar ook niet extreem duur zijn om online vanuit de andere kant van de wereld te bestellen. Een aantal weken geleden bestelde ik wat bijzondere en gekke items via eBay voor onze vakantie naar Curaçao. Bij je bestelling komt dan trouwens direct te staan wat de geschatte levertijd is. Dat is wel handig, al kan dat soms heel breed zijn qua termijn. Denk aan ‘Estimated between Tue. Nov. 3 and Mon. Nov. 23’. Gelukkig bestelde ik de spulletjes ver voor onze vakantie, dus was alles op tijd binnen.

De items zagen er echt zo uit als op de foto’s en daar was ik heel blij mee. In deze blog laat ik je onze eBay aankopen zien: drie bijzondere badpakken én een opblaasbare roze mega donut.

♥ Batman Badpak

Het eerste item dat ik bestelde was dit geweldig stoere batman badpak. Het badpak kan je maar in één maat bestellen dus het was even spannend of het wel zou passen. Gelukkig zat het prima. Het stofje is wel wat dunner dan we gewend zijn van badpakken, waardoor het een heel klein beetje kan doorschijnen. Ook zit het badpak een tikkeltje strak bij de ‘beengaten’, maar over het algemeen zit het prima, zeker gezien je er nog geen 10 euro voor hoeft te betalen.  Je kunt het batman badpak dat wij hebben besteld hier vinden op eBay.

ebay bijzondere badpakken batman

ebay bijzondere badpakken batman

ebay bijzondere badpakken batman

ebay bijzondere badpakken batman

ebay bijzondere badpakken batman

ebay bijzondere badpakken batman

♥ Superman badpak

Het tweede item dat ik bestelde was een superman badpak. Het leek me namelijk wel leuk als ik met een superman badpak en Scarlet met een batman badpak zou lopen. Dat hebben we ook een aantal keer gedaan. Het Superman badpak heeft dezelfde stof en kwaliteit als het batman badpak. Het zit prima en is ook maar in 1 maat te bestellen. Deze scheen trouwens nergens door. Bij beide badpakken is de band rond de taille ook erg leuk voor je figuur, haha. Je kunt het badpak dat ik heb besteld hier vinden op eBay.

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken superman

♥ Ingewanden badpak

Het derde badpak dat ik bestelde is dit geweldig leuke ingewanden badpak. Ik vind het menselijk lichaam enorm interessant en mag hier graag naar kijken. Dit badpak paste dus ook perfect bij mij. Ik wil binnenkort ook nog steeds graag een kijkje gaan nemen bij Body Worlds. De kaartjes zijn al in de pocket. Scarlet is hier minder enthousiast over, maar dit badpak vond ze gelukkig wel heel tof. Het zat goed en de stof was vergelijkbaar met de andere twee badpakken. Je kunt het badpak hier vinden op eBay.

ebay bijzondere badpakken superman

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

♥ Opblaasbare roze mega donut

Tenslotte bestelde ik een opblaasbare roze mega donut. Deze wilden we heel graag hebben om lekker mee te chillen op Curaçao. Deze band was wel iets duurder en een paar weekjes nadat we hem hadden besteld zagen we ook dat hij werd aangeboden via Fonq.nl voor dezelfde prijs. Dat maakt echter niet dat we minder blij zijn met de donut, want hij is zo leuk! Hij is heel vrolijk in het zwembad en de zee en ligt geweldig lekker. Je kunt de roze donut die wij bestelden hier vinden op eBay.

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

ebay bijzondere badpakken ingewanden organen

Binnenkort hebben we nog een eBay aankopen blog voor je. Laat gerust even weten of je dit leuk vindt én welk van bovenstaande items jij zou willen hebben.

Liefs, Scarlet & Joyce ♥