Deze week een weekend vlog in twee delen! We starten onze vlog deze keer op vrijdag avond. Joyce kwam gezellig naar mijn werk in Leiden en samen met Sjors gingen we vanaf daar naar het strand bij Noordwijk. Het was een geweldig gezellige avond. Zaterdag vertel ik je het nodige over tanden bleken en witte tanden krijgen én kopen we een nieuw huisdier! We hadden zoveel vlogmateriaal dat we de vlog maar weer een keertje in tweetjes hebben geknipt. Vandaag deel 1 en morgen(ochtend) deel 2. We hopen in ieder geval dat je de vlog weer leuk vindt én dat jouw weekend ook goed was.

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=eYHGnsubdmM” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet