De afgelopen dagen was het super lekker weer. Overal waar ik ‘s avonds liep rook ik wel ergens de geur van een barbecue. Hoewel ik geen vlees eet, vind ik die geur van een bbq altijd erg lekker. Ook vind ik het gezellig om ergens naar een barbecue te gaan. Gewoon gezellig buiten eten en kletsen. Toch komen er de nodige dingen kijken bij een barbecue. Dat begint al bij een aanschaf ervan. Ga je voor een dure Weber van 299 euro of koop je die wegwerp barbecue voor 2,99 euro van de Xenos? Hoeveel vlees moet je vervolgens inslaan en wat is er allemaal al uitverkocht? Hoe maak je de barbecue aan en hoe voorkom je rook? En als de barbecue eenmaal aan is moet je er nog voor zorgen dat de het vlees goed gaar wordt en tenslotte moet het weer ook nog mee blijven zitten… kortom: er komt veel kijken bij een barbecue!

In onze nieuwste video laten we je zien wat er allemaal gebeurt bij een barbecue. We hopen daarnaast dat jij al een gezellige barbecue hebt gehad (wij wel!) en dan je onze video weer leuk vindt. Veel plezier met kijken & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=pvQDND764UM” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥