Misschien had je ons bezoekje aan de kapper in de vlog van afgelopen weekend al gezien. We reden naar Epe om daar in de kapperszaak van en vriendin Haarstudio Top Chic een video op te nemen. Het was ontzettend leuk om op deze locatie te kunnen filmen! In de video laten we je zien hoe het eraan toe gaat als vrouwen bij de kapper komen. Natuurlijk niet altijd, maar veel van deze dingen hebben wij zelf wel een paar keer meegemaakt. 

In onze nieuwste video laten we je dus zien wat er allemaal gebeurt bij de kapper. We hopen dat je onze video weer leuk vindt. Veel plezier met kijken & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=aNn0FFMhO5c” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥