Toen Joyce en ik afgelopen zondag even in de stad waren om nog wat extra leuke spulletjes te komen voor onze winactie, kwam ik bij de H&M een geweldige trui tegen. Een trui helemaal vol met poezen. Ik zoek altijd naar kleding met dieren erop omdat ik het grappig vind als Joyce dit naar haar werk aandoet. Joyce werkt immers bij een dierenkliniek. Normaal gesproken vindt Joyce mijn kledingvondsten voor haar niet zo leuk, maar in dit geval was ze heel enthousiast. Zo enthousiast dat ik de trui maar gewoon voor haar gekocht heb ♥

In deze blog showt Joyce haar nieuwe trui én wat andere kittige kleding die er perfect bijpast. De trui is dus afkomstig van de H&M. De sieraden komen van Oh So Hip en de schoenen van Adidas, gekocht bij Omoda.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkDeze ketting lieten we een paar dagen geleden al zien via onze Instagram. Echt zo’n leuk hebbeding! Hij kost 17,95 euro en je kunt hem hier in de webshop van Oh So Hip vinden.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkDe poezentrui was trouwens heel goedkoop! Hij kostte maar 9,95 euro. Hij is gemaakt van lekker zachte stof en zit dus perfect. Ideaal voor in huis óf op je werk in de dierenkliniek, haha.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkBij de trui draagt Joyce een superleuke grote portemonnee van Oh So Hip met allemaal puppy’s erop. Ook deze had ik voor haar uitgekozen. Hij is lekker ruim en stevig. De portemonnee kost 14,95 euro en kan je hier vinden.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkVerder draagt Joyce MIJN nieuwe Adidas sneakers. Ik zag ze kort geleden in Amsterdam en vond ze helemaal geweldig. Ik was op zoek naar comfi schoenen en dat zijn dit zeker. Ik kocht ze trouwens in de winkel van Omoda en ze waren 79,95 euro. Je kunt ze hier in de webshop vinden.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkDe sieraden die Joyce draagt vind ik ook helemaal leuk. Het zijn ringen met kattenoortjes. De ene ring is wat subtieler dan de andere. Vooral het fijne ringetje met oortjes staat haar mooi. De ander is haar iets te groot, maar zit bij mij perfect. Deze ring kost 3,95 euro en is hier in de webshop te vinden.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkDit is eigenlijk een above the knuckle ring, maar Joyce heel zulke dunne kinderhandjes dat deze haar als normale ring prima zit. De ring kost 3,95 euro en is hier in de webshop te vinden.

poezen trui H&M adidas oh so hip Joyce everinkEn dat waren alle beestachtige spulletjes. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
Let us know ♥

Scarlet & Joyce