Vorige week ontving onze hond Sjors zijn eerste eigen pakketje. Zo lief! Het was een Woefbox vol met lekkere spulletjes én een speeltje. De Woefbox is eenzelfde soort concept als de Glossybox, maar dan voor hondjes. Je kunt hem eenmalig bestellen voor 16,95 en voor een 3 maanden abonnement betaal je 14,95 per Woefbox. Sjors ontving twee doosjes en eentje daarvan geeft hij graag weg aan een leuke & aardige collega hond. Wil jouw hond zo’n Woefbox winnen, lees dan even verder.

Sjors plaatste kort geleden zijn eerste PLOG en pakt nu in onze nieuwste weekend vlog zijn eerste pakketje uit. Hij is vooral blij met de hondenchocolade én het leuke piepbeestje. In deze blog zie je hoe de Woefbox eruit ziet en wat er zoal in zit. Iedere maand is de inhoud van de Woefbox anders en er is er ook eentje speciaal voor puppy’s.

woefbox

woefbox

woefbox

woefbox

woefbox

woefboxZoals je kunt zien zitten er allerlei lekkere dingen in voor de hond: honden chocolade, eend, koekjes, botjes, nat voer, honden chocolade, een shampoo tester én een speeltje. Heel leuk om eens voor je hond te bestellen óf om aan iemand cadeau te geven. Mocht je een Woefbox willen winnen dan kan je het volgende doen:

♥ Like dan even onze Facebook Pagina
♥ Reageer onder het bericht op Facebook waarom jij deze box wilt winnen.