Het is tijd voor een nieuwe What We Wear blog. Vorig weekend waren we eventjes in Amsterdam om wat beelden te filmen voor onze video voor het YouTube kanaal van Femme. Ik kon het toen niet laten om eventjes te winkelen. Ik bezocht een aantal winkels waaronder Urban Outfitters, Pull & Bear en Forever 21. Tenslotte keek ik nog even bij een wat onbekendere winkel die aan het Begin van de Kalverstraat (kant vd Dam) zit. Deze winkel heet Trésor. Hij oogt wat vaag, maar eenmaal binnen vind je de meest toffe kleding items. Joyce kocht er een aantal maanden geleden al een prachtig vest. Eentje waarvan men voortdurend denkt dat het een superduur vest was. Dit keer kon ik het niet laten om iets te kopen. Ik vond er een prachtig cut-out broekpak en een mooi halflange jurk.

Joyce heeft gelukkig ongeveer dezelfde maat als ik, wat maakt dat we veel kleding kunnen delen. Zij vond het broekpak ook erg tof en draagt het daarom nu ook graag. In deze blog laat ik je beide outfits zien en vertel ik je wat ik nog bij Forever 21 kocht. De bril die Joyce draagt is van The Sting.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

♥ Outfit 1: Cut-out Broekpak

Joyce draagt hier het zwarte cut-out broekpak dat ik kocht voor 49,95 euro. Niet goedkoop, maar ik vond hem het door zijn apartheid het wel waard. Het broekpak is gemaakt van een beetje elastische stof waardoor hij in veel gevallen dus goed zit. De broek heeft twee zakken aan de zijkant en twee zakjes aan de achterkant. De rits waarmee je het broekbak open en dicht doet zich aan de achterkant. In principe zou je het pak wel met een BH kunnen dragen, want hij valt precies over je BH heen aan de zij- en achterkant.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Onder het broekpak draagt Joyce een paar zwarte lak brogues schoenen. Ik noem deze zelf meestal mannenschoenen, omdat ze er een beetje zo uitzien. Ik vind ze bij en vrouw erg sexy staan. De schoenen zijn van Pull & Bear en waren in de aanbieding voor 17,95 euro. Super goedkoop!

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

De voorkant van het broekpak loopt mooi in een punt, wat perfect combineert met de driehoek ketting die Joyce een tijd geleden kocht bij Primark. Op onderstaande foto’s zie je de cut-outs nog wat beter.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Joyce draagt om haar arm een horloge van de webshop YourWishes en een Think Happy bracelet van Riverstone by Sanny Verhoeven. Het jasje wat Joyce tenslotte aan heeft op de brug is een prachtig leren jasje van Lookbookstore.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

♥ Outfit 2: Halflange geribde jurk

Het tweede kleding item dat ik kocht was deze legergroene geribde jurk. Geribde omdat de jurk van geribd tricot is. De jurk komt tot net over mijn knie en heeft een vrij hoge split. Dit staat niet alleen leuk, het zorgt er ook voor dat je makkelijker kunt lopen. Ik kocht deze jurk voor 34,95 euro. Door de halflange mouwtjes is de jurk ook goed te dragen als het nog niet heel warm is buiten en dat vind ik erg handig. Onder de jurk draag ik een paar brogues schoenen van Cinderella. Ik heb deze al een aantal jaar geleden gekocht en ben er nog steeds verliefd op.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Ik draag hierbij een zonnebril van Sacha. De extra gouden boog tussen de glazen vind ik vooral leuk aan deze bril. Als sieraden draag ik een gouden ketting met kleine cirkel van Luz. Dit merk is online verkrijgbaar en in de winkels van Sacha. Daaronder draag ik een ketting met een konijntje van Forever 21.

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Outfits tresor lookbook outfit post amsterdam broekpak jurk

Ik ben benieuwd wat je van deze items vindt. Let me know

Liefs, Scarlet