Adidas voor lesbiennes? Jazeker, want Adidas komt deze maand met een paar hele bijzondere schoenen. Het merk geeft een aantal van zijn bekende schoenen namelijk een likje verf in alle kleuren van de regenboog. Dit doet Adidas in het kader van de LGBT Pride month in de Verenigde Staten, een speciale maand die in het teken staat van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transeksuelen en homorechten. Ondanks dat we hier in Nederland geen LGBT maand hebben, hoop ik dat deze sneakers wel in Nederland te koop zullen zijn. Ze zijn namelijk ontzettend tof!

Drie bekende schoenen uit de collectie van Adidas krijgen een limited edition kleurrijke make-over. Ieder ontwerp is geïnspireerd op de regenboogvlag. De regenboogvlag werd in 1978 ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Gilbert Baker uit San Francisco als symbool voor de Gay Pride parade van dat jaar. De vlag is een teken zijn van lesbische en homoseksuele trots en tegelijkertijd een symbool van gelijkheid en diversiteit.

De schoenen zullen volgens Huffingtonpost van vandaag te koop zijn in Adidas winkels en winkels waar ze Adidas verkopen. Wij gaan zeker op zoek! Onderstaand zie je de drie kleurrijke schoentjes ♥

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers

adidas lesbiennes sneakers