Het is dan eindelijk zo ver. We gaan op vakantie. Ik wilde heel graag met Scarlet door Amerika of Thailand reizen, maar wegens wat beperkte tijd hebben we er voor gekozen om lekker naar Curaçao te gaan. We zijn hier een aantal keer eerder geweest en weten dus wat we kunnen verwachten en doen, waardoor het voor ons, en dan voornamelijk voor Scarlet, lekker relaxed is.

We gaan in totaal negen dagen dagen op vakantie, inclusief de lange vliegreis van 10 uur heen en terug. Het is altijd een beetje jammer dat dat wordt meegerekend, want daardoor is de uiteindelijke vakantie een stuk korter helaas. Ik vind vliegen gelukkig heel erg leuk, maar voor Scarlet is dit het vreselijkste deel van de vakantie. Op vakantie gaan en dingen achterlaten vindt ze al lastig, maar vliegen vindt ze ontzettend eng. Op Schiphol moet ze dan ook een traantje wegpinken.

Eenmaal in de lucht lijkt het beter te gaan en we hebben een lekkere luxe zitplek in de nieuwe Dreamliner van Arkefly. Een aantal hapjes, drankjes en films verder, komen we dan eindelijk na zo’n negen en een half uur vliegen, aan in Curaçao. Na een lange wachtrij op het vliegveld kunnen we door naar ons hotel waar we ons kunnen gaan settelen voor de komende dagen.

Het leek ons leuk om jullie weer mee te nemen op vakantie en daarom staat alles op film. De komenden dagen kunnen jullie dus meegenieten van Curaçao. Veel plezier met kijken en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=GvzG6VA7Ib4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en vond je deze vlog leuk? Houd dan de site de komende dagen in de gaten voor meer….

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥