Toen Joyce en ik een aantal maanden geleden in Frankrijk op vakantie waren, kregen we een mailtje van een journaliste van het magazine Cosmopolitan met de vraag of we mee wilden doen aan een interview over onze relatie en over ik Vrouw van Jou. Dat vonden we natuurlijk hartstikke leuk! Het interview werd een paar dagen later via Skype afgenomen. Dit kan je kort terugzien in deel 4 van onze vlog van Frankrijk.

Het heeft even geduurd, maar sinds deze week ligt het blad met het interview in de winkel. Het is een erg leuk interview geworden dat onderdeel is van een artikel van in totaal drie interviews met lesbische koppels.

cosmopolitan lesbisch interview ik vrouw van jouIn het artikel komen naast ons nog twee andere stellen aan het woord. Stephanie en Janine praten over de beginselen van hun relatie, de liefde, over de wens om te trouwen en de toekomst. Ik vind de introductie van het gehele artikel trouwens erg leuk omdat vooroordelen over lesbiennes hiermee nog maar eens ontkracht worden.

Ze dragen geen houthakkersblouses, hebben ook gene kort stekeltjeshaar en de vraag “Wie is er het mannetje in jullie relatie?” willen ze never nooit meer horen. Drie lesbische koppels over de liefde en elkaar.

cosmopolitan lesbisch interview ik vrouw van jouOok wij praten in het interview over het ontstaan van onze relatie. We hebben het over onze coming-out, over vooroordelen en onze blog. We vinden het heel bijzonder dat we hiermee in de Cosmopolitan staan en zijn er dus best trots op. We mochten trouwens zelf foto’s aanleveren. We hebben gekozen voor de foto’s die we tot nu toe ook gebruiken op ikvrouwvanjou.nl. Binnenkort zullen we de look van onze blog wat veranderen met nieuwe foto’s.

cosmopolitan lesbisch interview ik vrouw van jouHet laatste interview is er eentje met Robin en Joyce (nee, niet mijn Joyce). In het interview vertellen ze over biseksualiteit, over het verschil tussen zoenen met mannen en vrouwen en over hun coming-out richting familie en vrienden. Een erg leuk interview om te lezen.

Mocht je de Cosmopolitan willen kopen, hij ligt vanaf nu in de boekhandels en supermarkten voor 5 euro.

liefs joyce en scarlet