Het jaar is zo snel voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Ik kan me nog goed herinneren dat ik in mijn zomeroutfit lekker buiten in de zon liep en nu is het gewoon alweer bijna december! Geen korte broeken en t-shirtjes meer, maar een lekker wollig vest, warme chocolademelk en de kachel aan. De feestdagen staan weer voor de deur, dus tijd om wat rond te neuzen in winkels en cadeautjes in te slaan voor sinterklaas en kerst. Dit kan soms nog best lastig zijn, want wat moet je dit jaar nou weer voor je familie en vrienden kopen? Ga je weer voor dat ene luchtje of kan je dit jaar misschien eens kijken naar wat originele kerstcadeautjes?

Het is natuurlijk wel makkelijk om snel even langs de Douglas te wippen en een geurtje mooi in te laten pakken of gewoon een cadeaukaart bij de supermarkt af te rekenen omdat je geen idee hebt wat je anders moet kopen, maar het is misschien veel leuker om eens met een cadeautje aan te zetten wat niemand verwacht. Bij een “origineel” cadeau denk je misschien gelijk aan iets sufs, maar dat hoeft helemaal niet niet. Er zijn genoeg originele, leuke en grappige cadeautjes die naast een lekker luchtje of fles badschuim ook in de smaak zullen vallen.

Wij zijn op zoek gegaan en vonden een paar hele toffe websites met leuke gadgets. We hebben hieronder een aantal leuke spulletjes voor jullie geselecteerd.

♥ Op deze website kwam ik dit geweldig leuke douchegordijn tegen. Ik had hem nog niet eerder gezien en schoot gelijk in de lach toen ik hem zag. Zoals je ziet hebben ze op het douchegordijn een Facebook pagina afgebeeld. Links boven in het hoekje kan je er doorheen kijken, waardoor het lijkt alsof je zelf de pasfoto bent. Je kan hem hier kopen voor 19,95 euro.

bijzondere cadeautjes

♥ Op diezelfde website vond ik nog een leuk artikel. Ik, en ik denk dat dit voor velen van jullie wel van toepassing is, kijk veel filmpjes op mijn telefoon. Dat is natuurlijk ontzettend handig en tof dat dit kan, maar het zou nog veel toffer zijn als het beeld wat groter zou zijn. Stel je nou eens voor dat je onze YouTube filmpjes op je telefoon kan afspelen en 8x kan vergroten door het beeld van je telefoon te laten projecteren op een muur. Lijkt dit je wat, kijk dan hier naar de DIY smartphone projector. Hij is gemaakt van stevig karton en je kan hem zelf in elkaar bouwen. Ik zou hem zeker wel willen hebben! Jij ook? Je kan hem kopen voor 22,95 euro.

Bijzondere cadeautjes

♥ Ik ben al een lange tijd op zoek naar een mooie vintage wereldkaart om in ons “kantoor” te hangen, maar kon tot nu toe nog geen leuke vinden. Op deze website vond ik iets wat ik tot nu toe nog niet eerder had gezien. Voor de reizigers onder ons is dit wel een leuk cadeau. Geen gewone poster zoals je ze tegenwoordig veel ziet hangen, maar een wereldkaart van kurk. Je kan op dit prikbord bijhouden waar je overal bent geweest en je herinneren hieraan vast prikken. Ik zou willen zeggen, je kan hem kopen voor een prikkie, maar hij kost wel 29,95 euro.

Bijzondere cadeaus

♥ Met deze originele borstel van helaas wel bijna 30 euro kan je én je haar borstelen én een foto maken door hem te gebruiken als iPhone hoesje.

originele cadeautjes

♥ Voor een hondenliefhebber zoals ik zou deze originele honden handtas absoluut een grappige verrassing zijn met kerst of sinterklaas.  Hij kost ruim 30 euro, maar je valt er wel flink mee op.

originele cadeautjes

♥ Deze instant boob job kost slechts 5 euro. Nog nooit eerder heeft een boob job zo weinig geld gekost. Een hilarisch cadeautje voor een vriendin. Misschien geef ik deze wel aan Scarlet cadeau 😉

boob job

♥ Bezit je een kat, dan mag ook deze best een kerstige outfit ontvangen onder de kerstboom. Deze vond ik erg leuk voor onze poes. Ik vrees alleen dat ze er zelf niet heel dol op is. Dit poezen gewei mutsje kost ook maar liefst 15,70 euro. Maar als je kat het prima vindt, kan je de hele dag lachen.

il_570xN.517909488_bvsm

♥ Heb je vrienden die erg veel van wijn houden, dan is dit originele wijnglas wellicht een leuk cadeautje. Het is heel grappig, al weet ik niet of je er echt normaal uit kan drinken. Het ‘glas’ kost wel even 18 Pond, katjing!

wijnglas grappig

♥ Ben jij al die moderne telefoon soms ook zat en verlang je weer terug naar de tijd waarin we allemaal rondlopen met een koelkast als telefoon? Dan is dit voor jou het ideale cadeau! Een ouderwetse iPhone houder. Hij kost 8 pond en lijkt sprekend op de telefoon die ik ooit had.

retro iphone houder♥ Ik vind bloederige horrorfilms heerlijk, dus toen ik deze bijzondere douchegel zag, liet ik hem direct aan Scarlet zien, die hem overigens vreselijk vindt. Jahoor, dit zou ik wel een leuk cadeautje vinden voor de Kerst. Supergrappig om dit in de douche op te hangen, zeker als er iemand blijft logeren. Hij kost trouwens 7,60 euro.

originele cadeautjes

♥ Voor de echte Pug fan, en wij kennen zo iemand, bestaan er niet alleen 1001 spulletjes, maar ook een echt pug masker. Echt bizar! Zouden mensen dit echt kopen en opzetten? Anyway, als geintje is het natuurlijk wel heel grappig. Hij kost wel ruim 60 euro.

pug masker

♥ Gewoon eenvoudig, een mooie kaart, maar wel een hele leuke. Hij kost 3,60 en is te koop via Etsy. Deze ga ik misschien wel ooit bestellen voor Scarlet.

kaart liefde

♥ Als je een grappig cadeau zoekt voor een goede vriend, je vriend of je broer, dan is deze bijzondere trui wel echt geweldig. Hij kost 50 euro, maar levert gegarandeerd een humorvolle avond op.

bijzondere trui

♥ Dit is nou echt een leuk cadeautje als je lesbisch bent en een vriendin hebt. Je kunt deze kussenslopen helemaal laten customizen en ze zien er echt heel schattig uit. Ze kosten 20 euro en zijn te bestellen via Etsy.

lesbisch bed

♥ Als je net als ons ook dol bent op fotografie, is deze Instax camera van de Hema misschien wel erg leuk als cadeautje voor jezelf of voor een vriendin. Hij ligt daar nu namelijk sinds kort in de webshop voor maar 59 euro. Normaal kost hij 79 euro. Je kan er hele leuke foto’s mee maken, die direct klaar zijn. Een rolletje is helaas wel duur, 12 euro voor 20 foto’s.

instax camera hema

♥ Wat wil jij graag hebben voor Kerst of Sinterklaas?