We gaan allemaal op een bepaalde manier om met onze huisdieren. Ook gelden er allerlei verschillende regels voor huisdieren. Regels die anders zijn dan de regels voor mensen. Logisch, maar hoe logisch zijn sommige gedragingen richting en regels voor bijvoorbeeld honden? Stel dat we ons zo zouden gedragen richting mensen, hoe zou dat er dan uitzien? Daar waren Joyce en ik wel benieuwd naar en dus maakten we er een video over. Het leek ons weleens grappig om te zien hoe we ons gedragen richting onze hond Sjors en dus deed Joyce alles wat ze normaal met Sjors doet, nu met mij,…. en dan krijg je hele bijzondere en ook lachwekkende situaties. In onze nieuwste video zie je wat er gebeurt als we mensen als honden behandelen. Ik denk niet dat ik lang vriendelijk zou blijven als hond…

Iedere dinsdag plaatsen we een nieuwe leuke video. Op vrijdagen plaatsen we meestal een Weekend Vlog. Blijf op de hoogte van al onze nieuwe video’s door je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Wat als we mensen als honden behandelen?

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=uiR2j2-RJEM” width=”100%” height=”350″][/videos]

We hopen dat je de video weer leuk vond! Laat gerust even een reactie achter ♥

Liefs, Joyce & Scarlet