Vandaag hebben we een keertje een video met een TAG voor je: De 50 Facts Tag. We ontvangen via e-mail en Facebook veel persoonlijke vragen en daarom leek het ons weleens leuk om iets meer feitjes over onszelf te vertellen. In deze 50 Facts Tag vertellen we allebei 25 dingen over onszelf, wat samen weer 50 dingen maakt. Natuurlijk horen we graag wat je nog meer zou willen weten. Heb je dus vragen voor ons of heb je misschien vragen over lesbisch zijn, of vragen over volstrekt andere onderwerpen, stel ze dan gerust onder deze blog of onder de video op YouTube, dan zullen we ze in een nieuwe Q&A video beantwoorden.

We hopen in ieder geval dat je deze video leuk vindt. Volgende week dinsdag staat er weer een grappige sketch op de planning, dus vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal, zo mis je geen enkele video van ons ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=tgDaRTIFi9M” width=”100%” height=”350″][/videos]

Liefs, Joyce & Scarlet