Als vegetariër heb je het niet altijd makkelijk. Overal waar je komt stellen mensen die je nog niet goed kennen en horen dat je vegetarisch eet, dezelfde vragen. Deze vragen kunnen door de jaren heen flink gaan irriteren. Het zijn trouwens niet alleen vragen, maar ook bepaalde opmerkingen. De opmerking die ikzelf altijd een beetje flauw vind is direct roepen als iemand het verkeerd zegt: ‘Je BENT niet vegetarisch, anders bestond je namelijk niet uit vlees, hahaha!’ Hierdoor let ik iedere keer wel even goed op alvorens ik uitspreek dat ik vegetarisch EET (en niet ben). Joyce en ik zijn eten beiden vegetarisch. Wij hebben hier in de afgelopen 10 jaar ook de nodige vragen en opmerkingen over gekregen. Echt irritant vinden we ze niet hoor, want we begrijpen het ook wel, maar voor onze nieuwste video hebben we toch maar een top 25 irritante vragen aan vegetariërs samengesteld.

Ben Eet jijzelf vegetarisch, dan zal je waarschijnlijk een hoop vragen wel herkennen. Eet je gewoon vlees, dan herken je de vragen misschien ook, omdat je ze zelf weleens hebt gesteld. Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort vragen en opmerkingen, laat deze dus gerust achter in de reacties. We hopen dat je onze nieuwste video weer leuk vindt!

25 irritante vragen aan vegetariërs

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=pmoEJC38l6g” width=”100%” height=”350″][/videos]

Leuk dat je naar onze nieuwste video hebt gekeken!
We vinden het leuk als je je ook nog even op ons YouTube kanaal abonneert.

Liefs, Scarlet & Joyce