In onze andere blog met video kon je zien hoe je beter niet tegen je ouders kunt zeggen dat je op vrouwen valt. In deze vervolg video vertellen we je graag hoe wij tegen onze vader en moeder hebben verteld dat we lesbisch zijn. Dit was best moeilijk voor ons. Vertellen dat je lesbisch bent is niet alleen moeilijk omdat het gewoon spannend is om te zeggen, maar ook omdat je in je achterhoofd hebt dat je vader of moeder misschien wel een heel andere toekomst voor je in zijn of haar hoofd heeft. Voor degenen die hier ook mee zitten, hebben we aan het einde van de video nog wat coming out tips. Het was wel een beetje raar om over deze zaken voor de camera te praten, maar we hopen dat jullie het leuk vinden om naar te kijken.  Laat dus gerust je reactie achter!

Wil je meer video’s van ons zien, abonneer je dan even op ons YouTube kanaal. Dan blijf je automatisch op de hoogte van onze nieuwste video’s. We hebben nog veel grappige en mooie ideetjes op de plank liggen!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=WndhFgLL3m4″ width=”600″ height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken ♥